Tarragona: El Teatre el Magatzem obre temporada amb flamenc

Les noves propostes arrenquen el dissabte 26 de gener, amb música i escena ‘de petit format per a grans públics’

15 enero 2019 12:35 | Actualizado a 13 febrero 2019 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest mes de gener arrenca la nova temporada del Teatre el Magatzem de la COT que proposa «teatre i música de petit format per a grans públics», una programació que inclou 15 espectacles, 6 de música, 4 de teatre i 5 de teatre per a un auditori familiar, formats tots ells molt ben acollits. En paraules de la directora artística del teatre, Meritxell Muñoz, «el nombre de públic no ha parat de créixer, amb una mitjana d’ocupació del 85 per cent».

Pel que respecta a la música, el trimestre arrenca el dissabte 26 de gener amb Flamenco con alma, recomanat a tots els amants del gènere i que vulguin gaudir de l’autenticitat del món del cante. La següent cita amb el flamenc arriba dins la programació de Tarragona Sona Flamenc, amb El Pele (8 de febrer), cantaor que ha aconseguit transformar alegrías, tangos i buleries amb un segell modern i personal. Amb la banda Fronterazul, que presenta Vigía (9 de febrer), arriba la fusió jazz- flamenc amb la qual s’inicia el cicle Tgn Jazz que continua amb Antonio Lizana i Oriente (16 de febrer), també un clar exponent d’aquest so de fusió. 

Per la seva banda, el concert de Marco Mezquida Piano solo (23 de març), escollit quatre vegades millor músic de jazz de l’any, tanca el cicle. Per últim, dins del Ja Veus, el 29 de març compten amb Paula Valls, que presenta I am. Es tracta d’un talent tan precoç com especial, un compendi de sonoritat tan black com pròpia del soul, del blues o fins i tot del jazz.

Pel que fa al teatre, el teló s’aixeca el dia 2 de febrer amb No more Shakespeare, un homenatge crític però també amable al geni shakespearià, amb Ramon Simó i Joan Alavedra. Tanmateix, a Paquito Forever (23 de febrer), Joan Vázquez dóna vida a l’emblemàtic personatge que tant va entusiasmar a Flor de nit, un espectacle guanyador als Premios de Teatro Musical al Millor Actor i amb diverses nominacions als Premis Butaca i Premis de la Crítica. Per la seva banda, l’espectacle Carola (16 de març), és una excel·lent adaptació de la novel·la de Maria Aurèlia Cap-many Feliçment, sóc una dona, que fascinarà els amants de la bona literatura i del teatre.

També hi ha una cita ineludible l’1 de març amb la Nit de carnaval, en què la comparsa carnavalera arriba amb humor, crítica i sàtira, amb un estil purament gadità.

Quant al públic familiar, la temporada s’enceta el 27 de gener amb Hotel fantasma el musical (+5 anys), una aposta de TMT de teatre musical: la història d’aquest hotel està plena de divertits fantasmes, de cançons i vistoses coreografies.

Al febrer, el dia 10, arriba La Bella i la Bèstia (+4 anys), teatre musical amb cançons en directe de la Cia Veu-Veus. Diumenge 24 de febrer es podrà gaudir de  Més que màgia amb el Mag Stigman (+4 anys), un sorprenent xou de màgia visual, acompanyada de músiques i coreografies que deixarà bocabadada la petita audiència. A taula! (+ 5 anys) de la Cia Peus de porc arriba el 10 de març i per finalitzar el cicle, Espiral Màgica presenta el 17 de març I per què no?

Comentarios
Multimedia Diari