Más de Tarragona

Tarragona, Sabadell i L'Hospitalet de Llobregat compartiran experiències sobre "smart cities"

Javier Villamayor, director de la Fundació, ha signat aquesta tarda el protocol en el context del Sabadell Smart Congress

Redacció

Whatsapp
Imatge de l'acte de signatura de l'acord, amb Villamayor a l'esquerra. Foto: Cedida

Imatge de l'acte de signatura de l'acord, amb Villamayor a l'esquerra. Foto: Cedida

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, l’Ajuntament de Sabadell i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat han signat aquesta tarda un protocol d’intencions per compartir experiències smart city . La signatura s’ha dut a terme en el context del Sabadell Smart Congress, una trobada anual de ciutats intel·ligents que enguany celebra la seva tercera edició.

El protocol té com a objectiu establir canals de comunicació institucionals entre les tres ciutats que contribueixin a impulsar projectes de ciutat intel·ligent. Cadascun dels municipis aportarà els seus coneixements en relació amb un projecte smart, a fi que les altres dues ciutats el puguin replicar.

En el marc del protocol, els tres signants es comprometen a impulsar les “smart regions” de les quals forma part cada ciutat. L’Àrea Metropolitana de Barcelona, de la qual forma part L’Hospitalet de Llobregat; el Clúster TIC Catalunya Sud, del que forma part Tarragona, i l’Àmbit B-30, per part de Sabadell.

Javier Villamayor ha estat l’encarregat de signar el protocol com a director de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. A més, Villamayor ha participat com a ponent a la taula rodona d’alcaldes i tècnics municipals al voltant de les ciutats intel·ligents que s’ha celebrat al congrés, organitzada per la RECI (Red Española de Ciudades Inteligentes).

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También