Tarragona adquireix cinc pisos a Bonavista per lloguer social

L’Institut Municipal de Serveis Socials determinarà els usuaris més adequats per als citats immobles

30 diciembre 2020 19:00 | Actualizado a 31 diciembre 2020 06:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Servei Municipal de l’Habitatge de Tarragona signa la compra de cinc habitatges del carrer Vuit de Bonavista amb la Societat de Gestió d’Actius procedents de la reestructuració bancària (Sareb). Aquesta compra es fa a través de l’exercici del dret preferent de tempteig i retracte. Això vol dir que els habitatges que provenen d’execució bancària que es vulguin vendre s’han d’oferir en primera instància a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per si mostra interès en adquirir-los.

La pròpia Agència també pot oferir aquet dret a les administracions locals i societats acreditades per a tal fet, com és el cas del Smhausa. En aquest cas, d’un total de 8 habitatges de l’edifici, 7 s’han ofert de moment per a l’exercici de tempteig, l’Agència ha mostrat interès en dos d’ells i ha cedit els drets dels cinc que compra l’Ajuntament.

Aquests 5 pisos, tots de dues habitacions i més de 50 m2 útils, es trobaven buits des de la seva construcció. Tenen un cost per a SMHAUSA de 249.000 euros (més impostos). A partir d’aquest moment es contactarà amb l’Institut Municipal de Serveis Socials per determinar els usuaris més adequats per als citats immobles.

Comentarios
Multimedia Diari