Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona busca monitors per treballar al Parc de Nadal

El Club dels Tarraconins obre la borsa de treball fins el pròxim divendres 3 de novembre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Parc de Nadal de Tarragona obrirà portes enguany el dimecres 27 de desembre.

El Parc de Nadal de Tarragona obrirà portes enguany el dimecres 27 de desembre.

El Club dels Tarraconins ha obert el procés de selecció dels monitors i monitores del Parc de Nadal de Tarragona d’aquest any.

Els candidats tenen temps fins el divendres dia 3 de novembre per inscriure’s a través d’un formulari al web del Club: www.tarraconins.cat

L’organització recorda que els requisits mínims per a poder-se apuntar són: tenir més de 18 anys, titulació de monitor de lleure i predisposició al treball actiu amb infants i joves en qualsevol dels àmbits d'actuació del Parc de Nadal.

El Parc de Nadal serà del 27 de desembre al 4 de gener de 2018

Un cop valorats tots els currículums, es farà una primera preselecció que es publicarà al mateix web la setmana del 13 de novembre. Tot seguit es convocaran als candidats finalistes per a la realització d'entrevistes personals, que serviran per definir l’equip educatiu del Parc.

El treball al Parc de Nadal s'estableix del 27 de desembre de 2017 al 4 de gener de 2018, a més de les sessions prèvies de formació.

Temas

Comentarios

Lea También