Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona, ciutat d'escapada tot l'any

S’ha iniciat una campanya de promoció a mercats propers com Barcelona, Navarra, Aragó i València

Diari de Tarragona

Whatsapp
El clima, la gastronomia o el patrimoni històric són alguns atractius de la ciutat de Tarragona.

El clima, la gastronomia o el patrimoni històric són alguns atractius de la ciutat de Tarragona.

El Patronat Municipal de Turisme ha posat en marxa una nova acció de comunicació per promocionar Tarragona als mercats més propers, com són l’àrea metropolitana de Barcelona i les comunitats d’Aragó, València i Navarra.

La campanya està pensada per projectar i posicionar Tarragona com a destinació turística els 365 dies de l’any i té un cost total de 22.500€.

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, explica que “volem comunicar que Tarragona suma els atributs d’una destinació costanera i els d’una destinació urbana carregada d’història, d’una ciutat Patrimoni de la Humanitat –l’única de Catalunya-, amb un clima, uns serveis i una oferta comercial, gastronòmica i cultural que ens ha de convertir en una destinació turística referent tots els mesos de l’any.

Per això, hem intensificat les accions de promoció durant l’hivern buscant el turisme d’escapada i de proximitat a mercats nacionals prioritaris, convidant-los a descobrir i a allargar l’estada a la nostra ciutat, fent el que s’anomena un ‘city break’”.

Les accions engegades s’han realitzat a diversos mitjans: ràdio, premsa escrita, tanques publicitàries i campanya online. A més, s’ha comptat amb socis estratègics per tal de garantir un bon impacte.

En aquest sentit, amb Viajes El Corte Inglés s’ha realitzat una campanya publicitària a premsa nacional i a premsa regional d’Aragó, València i Navarra valorada en 6.000€.

La presentació de la campanya, a l'Espai Turisme. FOTO: Mauri

Costa Cruceros és un altre dels socis amb qui s’han elaborat anuncis radiofònics que s’emeten al programa “Miradas Viajeras”. Concretament, s’han emès falques publicitàries sobre la destinació Tarragona durant 3 setmanes, amb una inversió de 4.500€.

La campanya de publicitat exterior s’ha efectuat a 7 centres comercials de l’àrea metropolitana de Barcelona, Comunitat Valenciana i Aragó, amb un total de 165 pantalles –i un resultat de 180.180 passis- i 13 tanques publicitàries. El trànsit estimat d’aquests centres comercials durant el període de la campanya és de 3.500.000 persones. La inversió per aquesta acció ha estat de 9.000€.

Per últim, amb la col·laboració de Turespaña i de l’Agència Catalana de Turisme, s’ha engegat una campanya on line a tots els països on són les Oficines Espanyoles de Turisme a l’Estranger (OETs) i als Centres de Promoció Turística de Catalunya (CPTs) amb el vídeo “Tarragona, un secret al Mediterrani”.

L’acció ha estat reforçada amb les pròpies xarxes socials del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i de la web, amb campanyes específiques dirigides a professionals, newsletters a plataformes especialitzades i una campanya SEM (Search Engine Marketing) ; tot amb una inversió de 3.000€.

Inma Rodríguez ha subratllat que “aquest és el camí que ha de seguir la ciutat de Tarragona per aconseguir convertir-se en una destinació turística capaç de desestacionalitzar la demanda i de fer un salt en la projecció de la nostra marca".

Temas

Comentarios

Lea También