Tarragona congelarà els impostos i les taxes de nou

També es manté la bonificació aplicada als ciutadans que facin efectius els pagaments dels tributs de forma avançada

19 mayo 2017 18:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Tarragona congelarà els impostos i les taxes municipals, és a dir, els tipus de l’IBI, la recollida d’escombraries, l’impost de vehicles de tracció mecànica, l’IAE, l’aigua i el clavegueram, així com la resta de taxes, que mantenen el seu preu.

La licències d’obres i d’obertura d’establiments, les cèl·lules d’habitabilitat i de primera ocupació també es mantindran. Aquesta mesura està destinada a afavorir l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball.

El conseller d’Economia i Hisenda, Pau Pérez, explica que “hem fet un esforç molt important, per contenir la despesa corrent, peraquest motiu ara podem congelar els impostos i taxes. Per exemple, el servei de recollida d’escombreries no augmentarà”.

En aquest sentit, també es manté la bonificació aplicada als ciutadans que facin efectius els pagaments dels tributs de forma avançada, en concret, el mes de febrer”. Es mantindrà el pagament avançat amb una bonificació del 2,5% pels contribuents que s’hi acullin. També es mantindrà el pagament fraccionat en deu mensualitats.

 

Comentarios
Multimedia Diari