Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona congelarà els impostos i les taxes de nou

També es manté la bonificació aplicada als ciutadans que facin efectius els pagaments dels tributs de forma avançada

Whatsapp
Pau Pérez junto al alcalde Josep Fèlix Ballesteros en un pleno del Ayuntamiento de Tarragona

Pau Pérez junto al alcalde Josep Fèlix Ballesteros en un pleno del Ayuntamiento de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona congelarà els impostos i les taxes municipals, és a dir, els tipus de l’IBI, la recollida d’escombraries, l’impost de vehicles de tracció mecànica, l’IAE, l’aigua i el clavegueram, així com la resta de taxes, que mantenen el seu preu.

La licències d’obres i d’obertura d’establiments, les cèl·lules d’habitabilitat i de primera ocupació també es mantindran. Aquesta mesura està destinada a afavorir l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball.

El conseller d’Economia i Hisenda, Pau Pérez, explica que “hem fet un esforç molt important, per contenir la despesa corrent, peraquest motiu ara podem congelar els impostos i taxes. Per exemple, el servei de recollida d’escombreries no augmentarà”.

En aquest sentit, també es manté la bonificació aplicada als ciutadans que facin efectius els pagaments dels tributs de forma avançada, en concret, el mes de febrer”. Es mantindrà el pagament avançat amb una bonificació del 2,5% pels contribuents que s’hi acullin. També es mantindrà el pagament fraccionat en deu mensualitats.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También