Tarragona crea un APP amb totes les activitats de la ciutat

La informació sobre cultura, festes, esports, història i formació en tots els àmbits s’hi troba de manera permanentment actualitzada. 

05 diciembre 2017 17:15 | Actualizado a 05 diciembre 2017 17:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a la llum una nova aplicació d’agenda per a dispositius mòbils, que reuneix tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada.

L’eina, que s’ha desenvolupat tant per a sistema iOs com per a sistema Android, conté tota la informació dels esdeveniments ciutadans relacionats amb la cultura (teatre, dansa, música, art, cinema, lletres), les festes i les tradicions, el patrimoni i la història, l’esport i la gastronomia i sobre tallers, cursos, xerrades, exposicions, rutes i activitats familiars i adreçades als joves. A més, conté un cercador que permet filtrar els actes per períodes de dates, categories, cicles i ubicacions.

Les persones que se la descarreguin podran personalitzar-se-la al seu gust marcant-ne els actes preferits i també rebre notificacions sobre les novetats seleccionant els temes que més els interessin.

En els moments culturalment més interessants, a més, podran accedir en un sol pas a les programacions de cicles com Carnaval, el Festival Internacional Dixieland, Setmana Santa, Tarraco Viva, el Concurs de Focs Artificials, el Festival Sota la Palmera, Sant Magí, Santa Tecla, Tarragona Història Viva, el Festival SCAN de Fotografia, les temporades dels Teatres de Tarragona i dels Centres Cívics o Nadal, com passa actualment.

L’app, d’altra banda, conté notícies relacionades amb l’activitat de la ciutat i informació de diversos llocs d’interès; així mateix, les persones o col·lectius que dinamitzen esdeveniments poden enviar-ne informació a través d’un formulari perquè s’incorpori a l’app i a la l’agenda del web municipal.

Tal com comenta José Luis Martín, tinent d'alcalde de Transparència, “aquesta nova app ajudarà els ciutadans a trobar, en un únic lloc i de manera ràpida, totes les activitats que tenen lloc a Tarragona i a organitzar, doncs, el seu temps lliure de manera més còmoda i amb més previsió.

La ciutat compta amb un dinamisme molt rellevant i ofereix una gran quantitat d’actes cada setmana, però, de vegades, costa trobar-ne la informació concentrada; en aquest sentit, aquesta nova eina contribueix a facilitar-ne l’accés i és un pas important en la línia de treball que l’Ajuntament desenvolupa, des de fa temps, en aquesta línia.”

L’empresa que ha desenvolupat tecnològicament l’app és SEMIC i la fotografia que l’encapçala i que acompanyen tota la campanya de llançament han estat cedides per Mar Lopez Ribera, que va ser la Fotògrafa Convidada a les xarxes de Tarragona Cultura durant el mes d’agost d’enguany.

Enllaç de descàrrega: https://www.tarragona.cat/app-tgnagenda

Comentarios
Multimedia Diari