Tarragona, en alerta groga per risc de boira

Un total de 12 províncies estaran demà en alerta per boira

19 mayo 2017 17:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un total de 12 províncies espanyoles estaran aquest divendres 9 de desembre en alerta per probabilitat de boira, que serà localment persistent en depressions i valls de grans rius, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

En total, estaran en alerta groga (risc) per boira les províncies d'Osca, Terol, Saragossa, Burgos, Palència, Salamanca, Valladolid, Zamora, Lleida, Tarragona, Navarra (també en alerta per ratxes de vent de fins a 70 km/h) i la Rioja.

En general, els cels seran ennuvolats o amb intervals ennuvolats en la meitat sud de l'àrea mediterrània i Balears, amb possibilitat d'algunes precipitacions febles, més probables i intenses a la Comunitat Valenciana i a les Pitiüses, tendint a cessar a la tarda.

Alhora, hi haurà intervals de núvols baixos i bancs de boires a l'interior, que en algunes zones poden ser localment persistents, mentre que a les zones lliures de boira haurà cels amb pocs o clars. A les Canàries hi haurà una nuvolositat de tipus alt sense precipitació.

Les temperatures aniran en ascens, excepte a l'extrem nord-oest peninsular i Canàries, on poden baixar lleugerament. Hi haurà vent del sud a Galícia i Cantàbric, amb probabilitat d'intervals forts en el litoral de Galícia i, amb probabilitat baixa, a primeres hores en la vessant cantàbrica de Navarra. A més, es registrarà un vent de llevant a Cadis amb intervals forts i un vent fluix variable o en calma a la resta.

Comentarios
Multimedia Diari