Tarragona, en alerta per altes temperatures

Poden arribar màximes de fins a 38 graus en les hores centrals del dia

11 junio 2017 11:09 | Actualizado a 11 junio 2017 16:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat avís groc per calor en un total de 26 províncies, entre elles les de Lleida i Tarragona, per altes temperatures, que poden arribar màximes de fins a 38 graus en les hores centrals del dia.

A Andalusia, els termòmetres es dispararan al camp cordovès, la conca del Genil (Granada), la vall del Guadalquivir (Jaén) i el camp sevillà fins als 38 graus, així com a Ciudad Real i les dues províncies extremenyes.
Als 37 graus arribarà el mercuri a La Rioja, concretament a la ribera de l'Ebre, així com a la Ibèrica saragossana, mentre que a la resta de la comunitat aragonesa s'assoliràn màximes de 36 graus en les hores centrals del dia.

Totes les províncies de Castella i Lleó arribaran avui igualment als 36 graus, menys Sòria, on el mercuri es quedarà en 34, igual que a les províncies de Guadalajara i Madrid.

I també s'assoliràn els 36 graus en àmplies zones de Castella-la Manxa, concretament a les províncies d'Albacete, Conca i Toledo, així com a la ribera de l'Ebre a Navarra i a les províncies catalanes de Lleida i Tarragona.

L'Aemet preveu que les temperatures continuïn pujant demà, dilluns, en àmplies zones del país, pel que ha activat el nivell d'avís taronja o de risc important a les províncies de Còrdova, Toledo, Badajoz i Càceres, per màximes que arribaran fins als 40 graus. 

Comentarios
Multimedia Diari