Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona engega una campanya per impulsar els polígons empresarials de la ciutat

El dossier de promoció es farà arribar a agències d'internacionalització, consolats, consultores i empreses multinacionals

ACN

Whatsapp

En el marc de la primera trobada del mandat entre les associacions empresarials dels polígons i el nou regidor d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, s'ha presentat el nou dossier de promoció dels polígons, que servirà com a material de suport a la campanya que es farà entre agències de suport a la internacionalització, consolats, consultores i empreses multinacionals. L'objectiu és posar en valor les àrees empresarials de la ciutat, on actualment hi ha més de 700 companyies, i atraure noves empreses al territori. La trobada també ha servit per posar en comú les accions que es faran els propers mesos i per recollir les opinions i demandes dels empresaris.

"L'Ajuntament té la voluntat de continuar treballant i apostant per la dinamització dels polígons perquè són un dels motors econòmics de la ciutat i la seva promoció és una forma efectiva de generar ocupació, que és la prioritat del govern municipal", ha dit Roca.

El dossier promocional conté informació sobre els serveis que ofereix cada àrea, les connexions amb els principals eixos pel transport de mercaderies i els tipus d'activitats que s'hi poden desenvolupar, entre d'altres dades.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También