Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona és la província amb més demanda d'habitatges socials

De cada mil habitants 12,3 persones sol·liciten habitatges socials, el pitjor índex de les quatre províncies catalanes

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un edifici que forma part de les 930 vivendes socials que ofereix el grup la Caixa a Tarragona. FOTO: CEDIDA

Imatge d'arxiu d'un edifici que forma part de les 930 vivendes socials que ofereix el grup la Caixa a Tarragona. FOTO: CEDIDA

Catalunya té 85.445 peticions d'habitatge social, fet que suposa 11,5 sol·licituds per cada mil habitants, ha anunciat aquest dimarts la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, en comissió parlamentària.

La majoria dels inscrits per optar a un pis de protecció oficial --64.588 persones-- són de la província de Barcelona, és a dir, 11,8 sol·licituds per cada mil habitants; Girona ha registrat 10,2 peticions per cada mil habitants; Lleida, 9,4; i Tarragona és la que té "el pitjor índex" amb 12,3 sol·licituds per cada mil habitants.

Borràs també ha explicat que el cens d'habitatges buides té uns 49.600 pisos procedents d'entitats financeres i grans forquilles: "No es tracta de situacions individuals que pel motiu que sigui no ho tinguin llogat i no visquin allà", ha aclarit.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También