Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona es solidaritza amb Palestina

Més d’un centenar de persones van concentrar-se en solidaritat amb les 60 víctimes mortals -6 nens- per part de l'exèrcit israelià

Diari de Tarragona

Whatsapp

Coincidint amb la commemoració de la Nakba palestina, més d’un centenar de persones van concentrar-se a Tarragona per repulsas la nova matança de l’excèrcit d’Israel contra el poble Palestí.

En una de les jornades més sagnants que es recorden en a la franja de Gaza des del 2014, 60 palestins van morir -sis nens- i prop de 3.000 ferits -la meitat per armes de foc i uns 200 en estat crític- com a conseqüència dels enfrontaments que hi va haver dilluns passat amb l'exèrcit israelià a la zona fronterera amb Israel.

La concentració va estar organitzada pel col·lectiu BDS Tarragona i va comptar amb el suport d'entitats com Unadikum, Stop Mare Mortum, Tarragona Patrimoni de la Pau, Entre Pobles, Joventut Multicultral Musulma, Plataforma Acrítica, CDR Tarragona i Coordinadora d’ONGs pel desenvolupament, la defensa dels drets humans i la pau de Tarragona.

Així com les organitzacions polítiques de la CUP, Catalunya en Comú, Podem Catalunya, Izquierda Socialista Federal y Republicana, Partit Comunista dels Països Catalans, Assemblea de Cambrils i Vila-seca en Comú-Hakima Abdoun, portaveu del BDS Tarragona va reiterar la solidaritat de Tarragona amb el poble palestí a la vegada que va exigir la intervenció de la comunitat internacional per prendre les mesures necessàries per obligar l'Estat d'Israel a complir la legalitat internacional i les resolucions de l'ONU relatives a Palestina amb l'objectiu
que acabi l'ocupació i s'aconsegueixi el retorn dels sis milions de refugiats palestins a casa que avui es troben exiliats a 58 camps de refugiats al Líban, Síria, Jordània, a Cisjordània i la Franja de Gaza a Palestina.

Temas

Comentarios

Lea También