Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona espera rebre més de mil donacions de sang en una marató d'aquest dissabte

Aquesta iniciativa, que coincideix amb la Festa Major de la ciutat, està considerada com una de les campanyes de donacions referents a Europa per superar el miler d'aportacions en un sol dia i lloc

Diari de Tarragona

Whatsapp
El proceso de donación de sangre como tal dura unos 10 minutos, durante los cuales la sangre se mantiene en continuo movimiento.

El proceso de donación de sangre como tal dura unos 10 minutos, durante los cuales la sangre se mantiene en continuo movimiento.

Tarragona acollirà aquest dissabte una Marató de Donants de Sang que aspira superar els mil donants i que com a novetat, aquest any inclourà la possibilitat de donar plasma, per a la qual cosa és necessari fer reserva prèvia, ja que té una durada més llarga --d'uns 45 minuts-- 

En un comunicat aquest dimecres, la Conselleria de Salut de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits han explicat que aquesta iniciativa, que coincideix amb la Festa Major de la ciutat, està considerada com una de les campanyes de donacions referents a Europa per superar el miler d'aportacions en un sol dia i lloc. 

Acollirà aquesta activitat el Teatre Tarragona, entre les 9 i les 21 hores, on podrà donar-se sang i plasma, a més de comptar amb activitats culturals i festives per als donants i els acompanyants. 

Comentarios

Lea También