Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona i Renfe firmen un acord per promocionar la ciutat

Costa Cruceros España ha fet en reconeixement a la tasca realitzada pels integrants de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Reconeixement de Costa Cruceros a Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

Reconeixement de Costa Cruceros a Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat aquest migdia a Madrid un conveni de col·laboració amb Renfe Viajeros per promocionar activitats turístiques i culturals de Tarragona.

Així mateix, aquest acord es concreta en descomptes fins al 35% sobre la tarifa general a tots els assistents i expositors de les activitats relacionades amb la promoció del turisme de congressos.

Durant la reunió també s’ha parlat dels Jocs Mediterranis i la col·laboració entre les dues entitats, en aquest cas Patronat Municipal de Turisme i Renfe Viajeros.

Per una altra banda, l’alcalde també ha assistit a l’acte de lliurament que Costa Cruceros España ha fet en reconeixement a la tasca realitzada pels integrants de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

Un reconeixement que s’ha celebrat a l’estand Costa Daurada de Fitur i que ha comptat amb la presència del president del Port de Tarragona, Josep Andreu; de la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez; la regidora de Cultura i Protecció de Reus, Montserrat Caelles; i la directora tècnica del Patronat de Turisme Costa Daurada, Marta Farrero.

El lliurament del premi l’ha fet el director general de Costa Cruceros a Espanya i Portugal, Raffaele D’Ambrosio. És el primer any que Costa Cruceros lliura un reconeixement d’aquest tipus.

Temas

Comentarios

Lea También