Tarragona incorporarà 12 nous agents de la Guàrdia Urbana l'any vinent

El cos recuperarà la Unitat de Mobilitat i repartirà 220 armilles antibales interiors

19 mayo 2017 18:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Guàrdia Urbana de Tarragona comptarà a partir de l’any vinent amb 12 nous agents. L’Ajuntament està a punt d’enllestir les bases del concurs per a aquests nous funcionaris de carrera. Qualsevol persona interessada pot optar a una d’aquestes places, que s’afegiran a unes altres 13 que es posen a l’abast d’agents d’altres cossos que hagin demanat un trasllat. El regidor de Seguretat Ciutadana, Pau Pérez, ha recordat que, des de l’any 2007, han creat 60 noves places i que l’objectiu és ampliar la plantilla en 40 places més fins a finals del mandat -a raó d’una desena cada any-, un reforç que suposarà una inversió de més de 2 MEUR. Per tant, l’objectiu de l’equip de govern és culminar un increment de 100 noves places.

Amb la incorporació d’aquests 12 nous agents es recuperarà la Unitat de Mobilitat que, fins fa tres anys, formava part de la Divisió de Trànsit de la Guàrdia Urbana. “Eren agents dedicats exclusivament a controlar el trànsit, sobretot a la zona centre, així com supervisar el flux de masses”, ha apuntat Pérez. D’altra banda, es preveu que les 13 places restants s’utilitzin per cobrir places de diverses divisions.

Més de 200 noves armilles i nous equips de comunicació

A finals d’aquesta setmana es començaran a repartir entre els agents 220 armilles antibales interiors. A més, l’Ajuntament de Tarragona ha adquirit un nou vehicle d’atestats, ja que l’actual té una antiguitat de més de vuit anys.

D’altra banda, el consistori ha dotat els vehicles policials d’ordinadors portàtils i ha adquirit ‘smartphones’ que permeten l’ús d’aplicacions i l’accés a internet, amb la qual cosa es pretén que els agents desenvolupin la seva feina amb més agilitat.

L’Ajuntament afirma que també ha millorat la xarxa de comunicacions per solucionar els punts foscos de cobertura que encara existien i, també, ha instal·lat aire condicionat als vestidors de la comissaria de policia.

Comentarios
Multimedia Diari