Tarragona inverteix 400.000 euros per tancar contenidors soterrats

La decisió obeeix al fi de la vida útil dels contenidors (deu anys) i perquè "els últims episodis de pluja no han fet més que evidenciar la necessitat de canviar-los"

29 agosto 2018 16:40 | Actualizado a 08 septiembre 2018 15:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Tarragona invertirà 400.000 euros a eliminar els contenidors soterrats de la ciutat i ja s'ha iniciat la licitació per clausurar-ne els primers, segons informa el consistori.

Una vegada s'ha materialitzat el préstec que fa possible diverses inversions, xifrades en 7 milions d'euros -també es destinaran 400.000 euros a millorar 14 centres educatius-, es farà la reserva de crèdit per executar les obres, que estaran enllestides a la primavera.

Segons la regidora de Medi Ambient i Neteja, Ivana Martínez (PSC), la decisió obeeix al fi de la vida útil dels contenidors (deu anys) i perquè "els últims episodis de pluja no han fet més que evidenciar la necessitat de canviar-los".

Paral·lelament a aquesta tramitació administrativa, que ha de permetre acabar amb aquestes illes de contenidors soterrats per altres de superfície, es clausuren definitivament per evitar problemes com filtracions d'aigua o el mal ús.

El mes de maig passat, el ple municipal va aprovar la petició d'un crèdit de 7 milions per finançar diferents inversions previstes en el pressupost, com aquesta primera fase d'eliminació dels contenidors soterrats. 
 

Comentarios
Multimedia Diari