Más de Tarragona

Tarragona llança la campanya de promoció de la ciutat per a televisió

L'espot "Tarragona, un secret al Mediterrani", una nova eina de promoció turística

Whatsapp
Captura de pantalla del vídeo de promoció de la campanya

Captura de pantalla del vídeo de promoció de la campanya "Tarragona, un secret al Mediterrani"

El Patronat de Turisme ha impulsat la primera campanya de promoció de Tarragona per a televisió. Es tracta d’un audiovisual que destaca el potencial dels valors patrimonials, culturals i gastronòmics, i col·loca la ciutat al costat d’icones turístiques nacionals i internacionals de primer nivell. La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha explicat: “els estudis de Marca Ciutat ens demostren que Tarragona encara és per a molts una ‘joia desconeguda’ i que hem de créixer en visibilitat i notorietat”. I ha destacat: “és per això que un dels nostres objectius estratègics es donar un salt qualitatiu en la promoció i el posicionament de la ciutat com a destí turístic de qualitat. Volem donar a conèixer els nostres valors claus: el patrimoni, les tradicions, la gastronomia i la mediterraneïtat”. “Tarragona Turisme aposta per primera vegada per un espot com a eina promocional, un format clau en un moment en el que els mitjans audiovisuals i digitals són els més consumits i els que arriben a un públic més ampli”.

Amb l’eslògan “Tarragona, un secret al Mediterrani”, s’ha creat un producte audiovisual en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. La campanya amb l’espot de 20’’ es llançarà el 2 de maig.

L’audiovisual compta amb tres versions de durades diferents per a tres formats:

  • Espot de 20” es podrà veure, en aquesta primera fase de la campanya, per Tv3 durant 15 dies en totes les franges horàries i també a Tv3 a la carta en els anuncis previs a les reproduccions. Al mateix temps, el programa Divendres també farà promoció de la ciutat i durant 5 setmanes es durà a terme un concurs per guanyar una estada a Tarragona durant el festival Tàrraco Viva en un dels hotels de la ciutat.
  • Càpsules de 50” amb quatre versions i temàtiques diferents: Patrimoni, Gastronomia, Tradicions, Platges. Amb aquestes càpsules es realitzarà una campanya a través de les xarxes socials.
  • Vídeo 3' es tracta de la història completa i es difondrà a la web de Tarragona Turisme i en plataformes de vídeos com Youtube o Vimeo. Aquest vídeo també formarà part del material de promoció per a fires, convencions i esdeveniments on participa el Patronat de Turisme.

Els vídeos estan disponibles a la pàgina de Turisme de Tarragona: http://www.tarragonaturisme.cat/ca/tarragona-en-imatges

Temas

  • TARRAGONA

Lea También