Tarragona posa 202 parades de Sant Jordi

Els espais més propers a l'Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes

18 abril 2019 18:30 | Actualizado a 18 abril 2019 18:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona disposarà el dia de Sant Jordi de 202 parades al carrer de venda de llibres, flors i articles relacionats amb aquesta festivitat.

El gruix de l'activitat de la jornada es concentrarà, com és habitual, a la Rambla Nova, que comptarà amb la màxina concentració de parades, 160.

L'artèria principal de la ciutat es dividirà novament en trams. Els espais més propers a l'Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes, institucions, partits polítics, mitjans de comunicació i associacions del tercer sector, mentre que les coques compreses entre el carrer Sant Agustí i el Balcó del Mediterrani es destinaran a entitats. Les dimensions de cada parada oscil·len depenent del tram on es trobin ubicades.

A la resta de la ciutat s’instal·laran 42 parades, que es repartiran en indrets com els barris de Poent, Sant Pere i Sant Pau o l'Eixample, entre d'altres.

El muntatge de les parades es farà entre les 7 i les 10 h, excepte en el cas de les llibreries que, a causa de la gran quantitat de productes que ofereixen, podran iniciar el muntatge a les 5 h, respectant sempre el descans veïnal.

Totes les parades estan només autoritzades a vendre articles relacionats amb Sant Jordi i només es contempla el lliurament de qualsevol altre producte si es fa de manera gratuïta.

Comentarios
Multimedia Diari