Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona posa 202 parades de Sant Jordi

Els espais més propers a l'Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

Tarragona disposarà el dia de Sant Jordi de 202 parades al carrer de venda de llibres, flors i articles relacionats amb aquesta festivitat.

El gruix de l'activitat de la jornada es concentrarà, com és habitual, a la Rambla Nova, que comptarà amb la màxina concentració de parades, 160.

L'artèria principal de la ciutat es dividirà novament en trams. Els espais més propers a l'Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes, institucions, partits polítics, mitjans de comunicació i associacions del tercer sector, mentre que les coques compreses entre el carrer Sant Agustí i el Balcó del Mediterrani es destinaran a entitats. Les dimensions de cada parada oscil·len depenent del tram on es trobin ubicades.

A la resta de la ciutat s’instal·laran 42 parades, que es repartiran en indrets com els barris de Poent, Sant Pere i Sant Pau o l'Eixample, entre d'altres.

El muntatge de les parades es farà entre les 7 i les 10 h, excepte en el cas de les llibreries que, a causa de la gran quantitat de productes que ofereixen, podran iniciar el muntatge a les 5 h, respectant sempre el descans veïnal.

Totes les parades estan només autoritzades a vendre articles relacionats amb Sant Jordi i només es contempla el lliurament de qualsevol altre producte si es fa de manera gratuïta.

Temas

Comentarios

Lea También