Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona reforça durant les festes la campanya ‘Respecta’m’ contra les conductes sexistes

L’Ajuntament elabora un kit format per una polsera i una samarreta per conscienciar a la ciutadania

ACN

Whatsapp
La tinent d'alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos, i el sergent Manuel Vázquez durant la presentació de la campanya 'Respecta'm'. Foto: Roger Segura/ACN.

La tinent d'alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos, i el sergent Manuel Vázquez durant la presentació de la campanya 'Respecta'm'. Foto: Roger Segura/ACN.

L’Ajuntament de Tarragona reforça la campanya ‘Respecta’m’ contra les conductes sexistes i els abusos sexuals de baixa intensitat durant les festes majors. Aquest divendres, la campanya farà la primera de les sortides amb el grup de joves del Komando NitsQ, que recorreran els principals punts de festa de la nit de Sant Magí en coordinació amb la Guàrdia Urbana per a la recollida d’incidències. De fet, el cos policial ha posat en marxa un protocol especial de seguretat ciutadana per atendre les víctimes i advertir als presumptes agressors, que s’identifiquen i queden registrats en una base de dades. Com a novetat d’aquest any, per Sant Tecla s’instal·larà una carpa del ‘Respecta’m’ davant del Camp de Mart i a la plaça de la Font, on es podrà adquirir el nou kit, format per una samarreta i una polsera, amb el lema de la campanya. La regidora de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha fet una crida perquè les dones i el seu entorn denunciïn aquestes conductes sexistes. Segons la Guàrdia Urbana, des que es va posar en marxa la campanya l’any passat la policia n’ha registrat dos casos .

Temas

Comentarios

Lea También