Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona tanca l'any amb un bany al Miracle

L'Associació de Veïns del Port de Tarragona organitza el tradicional Bany de Sant Silvestre de Tarragona que arriba a la 33a edició.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu del Bany de Sant Silvestre de l'edició de 2016.

Imatge d'arxiu del Bany de Sant Silvestre de l'edició de 2016.

L'Associació de Veïns del Port de Tarragona organitza aquest diumenge a partir de la una de la tarda, i a la platja petita del Miracle, el tradicional Bany de Sant Silvestre de Tarragona que enguany arriba a la 33a edició.

Superant cada any les expectatives i nombre de participants, l'última remullada de l'any tornarà complementada amb activitats amb els Joves del Port com són els Jocs a Platja que ja s'han realitzat en les últimes edicions amb èxit i bona acollida entre els assistents en l'espera a realitzar el bany, d'11.30h a 12.30h.

Enguany en canvi s'ha decidit suprimir la masterclass de zumba donat que la sorra no suposava una superfície idònia per realitzar l'activitat en condicions.

Per contra s'anima novament a assistir i participar disfressat. Tant els participants dels jocs com els que portin disfressa opten a premi i reconeixement, així com els banyistes que a més de caldo, cava i neules, adquiriran la tradicional samarreta fins a exhaurir existències.

La novetat d'aquest 2017 serà l'arribada a platja per mar d'una sirena amb un missatge per a tots els tarragonins i tarragonines en l'últim dia de l'any.

Organitza: Associació de Veïns del Port, Joves del Port i Blog del Barri del Port. Col·labora: Port de Tarragona, Ajuntament de Tarragona i Sirenas Mediterranean Academy.

Temas

Comentarios

Lea También