Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona tanca quatre parcs per evitar incidències derivades del vent

Aquest dimarts es tallaran tres pins del parc de Saavedra que presenten problemes d’estabilitat

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Parc Saavedra és un dels que està tancat per seguretat.

El Parc Saavedra és un dels que està tancat per seguretat.

L’Ajuntament de Tarragona ha tancat al públic l’accés a quatre parcs de la ciutat, aquest dimarts, com a mesura preventiva per les fortes ratxes de vent i per evitar possibles incidències.

Segons ha informat el consistori, la previsió meteorològica encara preveu la possibilitat de fortes ratxes de vent al Tarragonès, per la qual cosa s’ha decidit restringir l’accés als parcs de la Reconciliació, de la Ciutat, de la Coma i de Saavedra.

Precisament, a causa de les fortes ventades que s’han produït en les darreres hores, tres pins del parc de Saavedra s’han vist afectats en la seva estabilitat i al llarg del dia d’avui es procedirà a tallar-los perquè podrien ser un perill per a les persones.

Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, durant aquest dimarts i dimecres encara es podran donar ratxes fortes de vent a les cotes altes del Pirineu i al Tarragonès. Tot i que no s'espera que generin incidències rellevants, poden produir alguna afectació local.

De moment, Protecció Civil de la Generalitat ja ha desactivat l’alerta del Pla especial d’emergències per risc de vent a Catalunya (Ventcat) per la millora de les condicions meteorològiques i per la manca d’incidències actualment derivades d’aquest fenomen.

Temas

Comentarios

Lea También