Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona tornarà a tenir revetlla a la Rambla Nova per Sant Joan

Hi actuarà la Ghetto Orquestra

Redacció

Whatsapp
Foto: Lluís Milián

Foto: Lluís Milián

La nit de Sant Joan a Tarragona recuperarà la revetlla a la Rambla Nova i donarà una major rellevància al foc, com a element principal d’aquesta festa amb més espai itinerant i més força. I és que totes les bèsties de foc de la ciutat, junt amb el ball de diables, la colla de diables Voramar i els acompanyants convidats enguany: els Diables del Morell i la Colla de Diables de les Borges del Camp sortiran a partir de les 23h des de la Plaça de les Cols i seguiran per Major fins arribar a la Rambla Nova, davant del Teatre Tarragona on faran la carretillada final, que donarà pas a la revetlla.

El concert de la revetlla es farà al tram final de la Rambla Nova, tocant al Balcó del Mediterrani, amb l’actuació de la Ghetto Orquestra. A més, aquest any els Xiquets de Tarragona se sumen a la celebració de la nit més curta de l’any, amb una proposta d’activitats infantils a la tarda i una sessió de DJ’s a la nit, a la plaça del Rei.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También