Tarragona va passar el matí mirant cap al cel

L'eclipsi de sol va ser ahir el principal tema de conversa a la capital, on es van reunir molts fotògrafs

19 mayo 2017 23:15 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els habitants de la ciutat de Tarragona van passar el matí d’ahir mirant al cel. Proveïts amb ulleres especials comprades per a l’ocasió, amb càmeres fotogràfiques amb diferents filtres o, simplement, amb vidres foscos i ulleres de sol –malgrat les advertències que aquest tipus de lents no eren adequades– eren nombrosos els ciutadans que es van llançar al carrer i van dirigir la seva vista cap al Sol, per veure com la Lluna l’anava tapant lentament.

A la Rambla Nova i a diversos carrers del centre s’hi van veure moltes persones mirant l’eclipsi. Però un dels llocs més concorreguts va ser la zona portuària i el passeig de l’Escullera, on es va donar cita un bon nombre de professionals i aficionats a la fotografia i a l’astronomia que no volien perdre detall de l’eclipsi. I van tenir sort, ja que només uns minuts després de l’eclipsi els núvols van envair el cel.

És clar que no tots els que volien gaudir d’aquest espectacle natural van poder fer-ho; centenars d’escolars es van quedar amb les ganes, després que els directors dels col·legis, previsors, els neguessin el permís per evitar danys en les seves retines.

Comentarios
Multimedia Diari