Tast Alt Camp celebra 20 anys i promou els productes locals

L’entitat compta amb una vintena d’associats i busca promocionar la qualitat i diversitat dels productes vinícoles i gastronòmics. Ara s’han reiventat, han canviat de nom i imatge gràfica

01 mayo 2019 16:04 | Actualizado a 01 mayo 2019 16:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Alt Camp és un territori ric i divers. Situat al mapa per dos icones de la cultura catalana com són els castells i els calçots, amaga dins seu un territori privilegiat per al cultiu de multitud de conreus. I un paisatge bell i divers com pocs es conserven a Catalunya.

Descobrir i potenciar la riquesa d’aquesta terra és el principal objectiu de Tast Alt Camp, una associació fundada el 1999 i renascuda aquesta setmana amb nova imatge, nom i junta directiva. Amb una foto de família al Santuari de Montferri, amb vistes a tota la comarca, s’ha presentat el múscul de la nova associació que ja compta amb una vintena d’associats. 

Vins i caves, mels i melmelades, cafès i patates xips, formatges, pans i pastes... Són alguns dels productes d’altíssima qualitat gastronòmica que en formen part.

Un llegat format per marques consolidades i d’altres molt joves amb gran projecció. 

Una unió de professionals de diversos sectors que volen posar en valor i potenciar la riquesa gastronòmica de l’Alt Camp. I a més, fer-ho de manera amena, propera i divertida. A través de rutes gastronòmiques, experiències sensorials i degustacions de tota mena. 

‘Music Valls va de Vins’
La primera ocasió que ens brinden per descobrir els seus productes serà en el marc de la ‘Music Valls va de Vins’, els propers 10,11 i 12 de maig. Però ben aviat aniran desgranant activitats com el ‘Tast de Festa Major’, una proposta musical i gastronòmica dins les festes de Sant Joan a Valls. 

De fet, per assolir el seu objectiu, l’associació dur a terme actuacions diverses, la presència en fires i festes d’àmbit comarcal, com la Festa de la Calçotada i la Firagost a Valls, la realització de jornades de portes obertes als obradors dels socis per donar a conèixer al públic en general el procés d’elaboració dels productes, entre d’altres.

L’Associació també anima a tots els productors i elaboradors de la comarca a formar-ne part, poden posar-se en contacte a través del seu mail. Actualment, formen part de l’associació una vintena productors i/o elaboradors de vins, caves, licors, formatges, mel, melmelades, cafè, pa, cerveses, patates i snacks, entre d’altres, que desenvolupen la seva activitat en diversos municipis de la comarca de l’Alt Camp. Els socis actuals són Adernats Vins i Cava (Nulles), Boc de Mont-ral, Cal Garriga (Bràfim), Celler Mas Vicenç (Cabra del Camp), Celler Mas Bella (Masmolets), Caves Vidal i Ferré (Les Pobles),Cafè Ciano (Alcover),  Cafès Lider (Valls), Cava Magrinyà Calaf (El Pont d’Armentera), Cava Vives Ambròs (Montferri), Cooperativa de Valls, Estol Verd (Rodonyà), Forn de Mont-ral,  Forn de Nulles, Salses i Fruits S&P (Figuerola), Menjamiques, Llèpol.cat(Vila-rodona), Mel el Remei (Alcover),  Padró i Família (Bràfim) i Patates Palau (Valls).

Comentarios
Multimedia Diari