Tast de vins solidari per recaptar fons per a una malaltia minoritària que pateix un vallenc de 13 anys

Es donaran a conèixer vins poc coneguts de cellers de les comarques tarragonines

19 mayo 2017 19:39 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 4a edició de la Mostra de Vins de la DO Tarragona ‘Music Valls Va de Vins’ acollirà un tast solidari a favor de la campanya ‘Fan de Lluís’ i la Fundació Andrés Marcio per a la investigació de la laminopatia congènita, una greu distròfia muscular poc comuna que pateix un vallenc de 13 anys, el Lluís Boada. El tast se celebrarà el dissabte 7 de maig, a les 19 h, en el marc de la mostra de vins.

El tast solidari, anomenat ‘Especials i Singulars’ en homenatge al caràcter i a la lluita personal del Lluís, consistirà en una selecció de 6 vins poc coneguts i originals de cellers de la DO Tarragona. El tast està organitzat per Anna Casabona, sommelier i responsable de màrqueting del Celler de Capçanes, i per Rosa Mari Ramon, mare del Lluís i responsable de la campanya ‘Fan de Lluís’. E

l que permetrà aquesta activitat és difondre les línies de treball de la Fundació Andrés Marcio al mateix temps que es donaran a conèixer vins poc coneguts per al gran públic, com també és el cas de la laminopatia congènita. Els vins que es presentaran són el Cartoixà 2015 del Celler Mas Bella; l’AdN 2014 de la Vinícola de Nulles; el Tararí 2015 del Projecte Estol; el Roureda del Celler Unió; Mas del Botó 2010 del celler del mateix nom; i el Pansal del Calàs 1997 del Celler de Capçanes.

Les entrades per participar en el tast solidari es posaran a la venda el dimecres 13 d’Abril a l’Oficina de Turisme de Valls al carrer de la Cort 61 al preu de 20 euros per als particulars i a 50 euros per a les empreses i entitats que, a canvi, podran gaudir de l’esdeveniment des de la primera fila i veuran el seu logo imprès en el programa del tast.

Una malaltia desconeguda

La laminopatia congènita és una greu distròfia muscular que es calcula que la pateixen només uns 50 nens al món i que en aquests moments no rep cap tipus de recursos públics per al seu estudi. Fins fa poc era incurable, però arran d’una investigació feta per a un altre tipus de distròfia es va obrir un fil d’esperança. El projecte ‘Fan del Lluís’ és una iniciativa que han promogut els familiars i amics del Lluís amb la finalitat de recollir fons per a la investigació de la laminopatia.

Comentarios
Multimedia Diari