‘Teclatapa’, l’espai gastronòmic de Santa Tecla

16 comparses de Carnaval ofereixen tapes i entrepans per recaptar diners

22 septiembre 2019 21:30 | Actualizado a 24 septiembre 2019 11:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cruixent de pollastre, llom adobat amb ou fregit, patates braves, hamburgeses. Aquestes són algunes de la tapes de l’espai gastronòmic ‘Teclatapa’ que durant tres dies està a la plaça Verdaguer de Tarragona. Allí instal·len carpes amb una oferta molt àmplia i variada d’entrepans i de menjar ràpid.

La iniciativa va sorgir l’any 2002 per les comparses de Tarragona per recaptar diners pel Carnaval. «Al principi erem sis comparses fins que l’esdeveniment es va consolidar fins a dia d’avui», va explicar el responsable logístic de ‘Teclatapa’, Òscar Urgell.

De fet, a l’espai hi ha 16 comparses. «Logísticament no hi caben més», va puntualitzar el responsable. Precsiament, l’any passat va néixer el Magí Tapa, una proposta d’algunes comparses del Carnaval de Tarragona i entitats del seguici Popular i van oferir en un espai gastronòmic a preus populars. «Pel que fa el soroll fa dos anys que no tenim equips tan potents i ara s’hi pot parlar», va dir Urgell i va afegir que «el concepte que volem és que sigui en un entorn familiar i dirigit a totes les edats».

El got de Carnaval

Una novetat del ‘Teclatapa’ és el got de Carnaval de Tarragona amb un disseny creat per a l’ocasió. «Construïm unes festes lliures de violències masclistes i Lgtbfòbiques. Aquest és el que volem transmetre i per això aquesta frase es pot llegir al got de Carnaval», va afirmar el responsable de logística. Avui i demà encara es podrà degustar una tapa o un entrepà a la plaça Verdaguer. Els preus són populars i cada tapa costa 2’5 euros; el refresc i cervesa per 1’5 euros i l’aigua a 1 euro. «Ahir vam seguir malgrat les pluges i la venda va ser inferior», va concloure el responsable de logística, Òscar Urgell.

Comentarios
Multimedia Diari