Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

‘Teclatapa’, l’espai gastronòmic de Santa Tecla

16 comparses de Carnaval ofereixen tapes i entrepans per recaptar diners

A.T.

Whatsapp
16 comparses de Carnaval participen al ‘Teclatapa’. FOTO: FABIÁN ACIDRESIMATGE  D’AHIR AL VESPRE AL ‘TECLATAPA’ A LA PLAÇA VERDAGUER. : FABIÁN ACIDRES

16 comparses de Carnaval participen al ‘Teclatapa’. FOTO: FABIÁN ACIDRESIMATGE D’AHIR AL VESPRE AL ‘TECLATAPA’ A LA PLAÇA VERDAGUER. : FABIÁN ACIDRES

Cruixent de pollastre, llom adobat amb ou fregit, patates braves, hamburgeses. Aquestes són algunes de la tapes de l’espai gastronòmic ‘Teclatapa’ que durant tres dies està a la plaça Verdaguer de Tarragona. Allí instal·len carpes amb una oferta molt àmplia i variada d’entrepans i de menjar ràpid.

La iniciativa va sorgir l’any 2002 per les comparses de Tarragona per recaptar diners pel Carnaval. «Al principi erem sis comparses fins que l’esdeveniment es va consolidar fins a dia d’avui», va explicar el responsable logístic de ‘Teclatapa’, Òscar Urgell.

De fet, a l’espai hi ha 16 comparses. «Logísticament no hi caben més», va puntualitzar el responsable. Precsiament, l’any passat va néixer el Magí Tapa, una proposta d’algunes comparses del Carnaval de Tarragona i entitats del seguici Popular i van oferir en un espai gastronòmic a preus populars. «Pel que fa el soroll fa dos anys que no tenim equips tan potents i ara s’hi pot parlar», va dir Urgell i va afegir que «el concepte que volem és que sigui en un entorn familiar i dirigit a totes les edats».

El got de Carnaval

Una novetat del ‘Teclatapa’ és el got de Carnaval de Tarragona amb un disseny creat per a l’ocasió. «Construïm unes festes lliures de violències masclistes i Lgtbfòbiques. Aquest és el que volem transmetre i per això aquesta frase es pot llegir al got de Carnaval», va afirmar el responsable de logística. Avui i demà encara es podrà degustar una tapa o un entrepà a la plaça Verdaguer. Els preus són populars i cada tapa costa 2’5 euros; el refresc i cervesa per 1’5 euros i l’aigua a 1 euro. «Ahir vam seguir malgrat les pluges i la venda va ser inferior», va concloure el responsable de logística, Òscar Urgell.

Temas

Comentarios

Lea También