Teixidó en familia

30 septiembre 2020 08:30 | Actualizado a 30 septiembre 2020 08:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Com deia la cançó: tornar sempre és la millor part de l’aventura, i malgrat la incertesa encara acompanya el nostre dia a dia, a Òptica Teixidó ens hem proposat fer la dita tan real com ens sigui possible. Per això, hem estat preparant una tornada especial pensant en cadascú de vosaltres i les vostres famílies.

Volem agrair el recolzament de totes aquelles persones que ens heu visitat durant aquests mesos, ajudant-nos a fer constant la nostra feina, i que tot just ara, després d’un estiu estrany, us disposeu a tornar a emprendre amb la major normalitat possible les vostres rutines.

Per acompanyar-vos en aquesta tornada hem ideat un seguit de campanyes que, durant els pròxims 30 dies, formaran la iniciativa Teixidó en Família. D’aquesta manera, del 21 de setembre al 21 d’octubre, podreu gaudir de les diferents serveis i promocions que anirem activant i anunciant setmanalment.

Per engegar aquesta iniciativa i de forma limitada durant aquest període, totes aquelles persones que demaneu cita a Òptica Teixidó podeu sol·licitar fer-ho en família. En aquesta modalitat de visita atendrem les vostres necessitats i les dels membres de la vostra família, amb la mateixa dedicació i professionalitat d’una visita individual, però amb l’avantatge de gaudir d'un descompte exclusiu del 30% en cada visita pel sol fet d’haver vingut en família.

Per motius de seguretat i aforament, només s’acceptaran visites en família amb cita prèvia reservada.

Més informació a les nostres botigues de Tarragona, Reus, Sant Pere i Sant Pau i Valls o visita la nostra web; www.opticateixido.com

Comentarios
Multimedia Diari