Teresa Pallarès, nova delegada de la Generalitat a Tarragona

Altres dels nomenaments a directors generals han estat el de Jordi Sendra a Prestacions Socials, Marta Domènech a Turisme i Àngel L. Miguel a Formació Professional

16 junio 2021 05:40 | Actualizado a 16 junio 2021 06:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Teresa Pallarès (JxCat) és la nova delegada de la Generalitat a Tarragona, substituint en el càrrec al republicà Òscar Peris. Així ho va nomenar ahir el Consell Executiu, organisme que va donar a conèixer els vuit delegats territorials. Pallarès (Marçà, 1964) és diputada de Junts per Catalunya al Parlament des del 2018 i regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge a l’Ajuntament de Reus. A més, és secretària de Finances del partit. La nova delegada és llicenciada en Ciències de l’Educació i ja havia estat subdelegada del govern espanyol a Tarragona, amb el PSOE, del 2008 al 2011. Va ser militant del PSC fins al 2012, quan va canviar de colors polítics.

Per altra banda, el nou executiu continua fent nomenaments per cobrir els llocs de les diferents àrees de govern. És el cas del tarragoní Jordi Sendra, com a director general de Prestacions Socials, i de Marta Domènech, responsable de l’Hotel-Hostal Sport de Falset, com a directora general de Turisme. Per altra banda, la Generalitat ha nomenat a Àngel L. Miguel com a director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especials.

Jordi Sendra (Tarragona, 1961)

Batxiller superior. Ha treballat com a tècnic informàtic de la Generalitat (1982-1991) i ha estat cap de gabinet de presidència del Port de Tarragona (2011) i cap de la Divisió de Creuers des de 2018 fins a l’actualitat. També va ser regidor de Serveis Públics i Tinent d’Alcalde d’Urbanisme entre els anys 2002-2011, senador i diputat al Parlament (2015-2017).

Marta Domènech (Falset, 1974)

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, diplomada en Màrqueting, experta en protocol per la Universitat d’Oviedo i sommelier professional per la URV. La seva trajectòria professional està vinculada al sector turístic i al món de l’emprenedoria. Des del 2007 és gerent de l’hotel familiar Hotel-Hostal Sport, al Priorat.

Àngel L. Miguel (Càceres, 1964)

Graduat com a tècnic especialista en Electrònica de comunicacions. Des de 2008 fins ara ha estat el director de l’Institut Pere Martell de Tarragona. La seva trajectòria professional està marcada per la participació en programes pioners del Departament d’Educació.

Comentarios
Multimedia Diari