Territori inicia obres de millora a la C-37 a l'Alt Camp per valor de 2,2 milions d'euros

Es renovarà el ferm de la carretera en uns 19 quilòmetres i es col·locaran barreres de seguretat amb faldons de protecció per a motoristes

19 mayo 2017 17:26 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat obres de millora a la C-37 entre el Pont d'Armentera i Querol, a l'Alt Camp, per un valor de 2,2 milions d'euros. Aquests treballs, que tindran una durada de sis mesos, permetran afavorir la seguretat viària i la comoditat en la conducció amb la renovació del ferm, la formació de cunetes i la col·locació de noves barreres de seguretat. La carretera C-37 discorre des de Valls fins a Igualada; en gran part del seu recorregut per la demarcació de Tarragona, l'estat actual del ferm i l'amplada de la calçada, –entre els 5 i els 6 metres– aconsella executar obres de renovació del paviment i de formació de cunetes formigonades trepitjables que donin un sobreample i facilitin el pas quan dos vehicles es creuin.

L'actuació abasta uns 19 quilòmetres de longitud; s'inicia al costat del nucli urbà del Pont d'Armentera i finalitza al límit entre les demarcacions de Tarragona i la demarcació de Barcelona. Es preveu la millora del ferm mitjançant el tractament previ de les zones que estiguin deteriorades i l'estesa d'una nova capa d'asfalt, així com el condicionament dels trams inicials de diversos accessos a la carretera. D'altra banda, es formaran cunetes formigonades d'entre 1 i 1,5 metres d'amplada i es milloraran les barreres de seguretat, incloent-hi en diversos trams la col·locació de faldons de protecció per a motoristes. Finalment, s'adequaran les cunetes i altres elements de drenatge i es reposarà la senyalització vertical i horitzontal.

Comentarios
Multimedia Diari