Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Teyco admet admet haver donat 100.000 euros a Catdem, però nega comissions a CDC

L'empresa calcula que, "d'acord amb la hipòtesi periodística i policial", el pagament de comissions rondaria els 343.000 euros, cosa que ha negat

Europa Press

Whatsapp
Part de la documentació que es van endur els policies al final del registre a la seu de Catdem

Part de la documentació que es van endur els policies al final del registre a la seu de Catdem

L'empresa constructora Teyco ha reiterat aquest dimarts que mai ha pagat comissions per l'adjudicació d'obra pública, i ha destacat que les donacions realitzades a la fundació Catdem -vinculada a CDC- no s'acosten a un "hipotètic pagament del 3%" del total facturat amb administracions governades per CiU.

L'empresa ha admès que en 2009 va aportar 100.000 euros a Catdem sense cap final econòmic o de negoci i que va ser l'any que més diners va donar, segons ha explicat en un comunicat.

La companyia ha recordat que entre 2007 i 2014 va facturar 148 milions d'euros, 53 d'ells corresponents a ciutats de governs de CiU, i que la facturació de contractacions de la Generalitat ha estat de 97 milions sobre una xifra de negoci de 569.

L'empresa calcula que "d'acord amb la hipòtesi periodística i policial", el pagament de comissions rondaria els 343.000 euros -cosa que ha negat-, i ha assenyalat que el pes de la contractació pública representa el 56,5% de la facturació total.

Respecte als ajuntaments de Lloret de Mar, Figueres (Girona), Sant Celoni (Vallès Oriental), Sant Cugat (Barcelona) i Torredembarra (Tarragona), ha destacat que totes les obres es van adjudicar per concurs, i que en quatre casos han estat actuacions incloses en el Fons Estatal d'Inversió Local.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También