Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

'The Boss' i Obeses, aquest juny a la Capsa de Música de Tarragona

Aquest dissabte 9 organitza un taller de fotografia de concerts 4.0

Diari de Tarragona

Whatsapp

Aquest mes de juny ,la Capsa de Música de Tarragona (Espai Tabacalera) acull dos veritables plats forts. D’una banda, el ja tradicional concert de tribut del Dia de la Música, en aquesta ocasió dedicat a Bruce Springsteen. Una oportunitat per escoltar una part important del repertori de “The Boss” adaptat per artistes tarragonins. A més, la presentació a Tarragona del nou disc d’Obeses, un dels millors grups del pop-rock català en l’actualitat.  
 
CAPSA i FORMACIÓ: TALLER PRÀCTIC DE FOTOGRAFiA DE CONCERTS 4.0
 

Dissabte 9, 10.00h Gratuït amb inscripció prèvia a: oam@musicstgn.com
Activitat coorganitzada amb l’Associació Fotogràfica de Tarragona (ATF). En aquesta quarta edició del taller reprendrem les bases de la fotografia de concerts: permisos, normes de comportament en el fossat, dificultats tècniques (poca llum, il·luminació variable, moviment, ...) i donarem solucions que podem emprar per aprofitar aquests reptes.Us guiarem amb l'edició de les fotografies (balanç de blancs, reducció de soroll, reenquadre, selecció) sense que sigui necessari que assistiu amb ordinador. No ens oblidarem d’esmentar l'ús de les fotografies (cessió a grups, publicació en revistes, ...). Finalitzarem amb les possibilitats de la fotografia amb els mòbils i trucs per a l’enregistrament de vídeos.
Cal apuntar-se prèviament a l’e-mail: oam@musicstgn.com

 
CAPSA i DIA DE LA MÚSICA: Tribut a BRUCE SPRINGSTEEN
Dia 16, 23:00h Gratuït
 

Aquest any l’artista escollit, a proposta dels socis, és el cantant nord-americà BRUCE SPRINGSTEEN. A l’aMt i com ja sabeu ens agrada dedicar aquest dia a homenatjar a aquests grans artistes que han fet de la nostra passió una manera de viure i veure el món; que han marcat un abans i un després al món musical i ens han fet despertar dins nostre un entusiasme que ha fet que volguéssim seguir el seu exemple. Defensor de les causes nobles, crític amb el sistema, estimat pels seus companys de professió i admirat per milers de fans arreu del món, Bruce Springsteen ha estat i és un dels músics importants a l'escena internacional. La seva música abasta el folk tradicional i el rock sureny, fins al blues, el rock alternatiu i el pop.El 1981 -fa 37 anys-,“The Boss”arribava per primera vegada a Barcelona; des de llavors gairebé totes les seves gires mundials han passat per Catalunya.

Al concert de tribut sonaran cançons versionades dels seus principals discos: The River, Born in the USA, Nebraska, The Rising…
Alguns dels grups i artistes tarragonins participants són entre d’altres: Ian Lints, TMN, Frank O’Lee Sons, 2Ut, Sen Drago, The Eightballs, Baglietto, Maurici Gené…

Cal recordar que l’aMt va ser pionera en celebrar el Dia Internacional de la Música a Tarragona, i ho fa des de l’any 2000, i des del 2007 específicament amb un concert especial de tribut a un grup o solista de relleu històric, el repertori del qual és reinterpretat pels socis de l’aMt. Des dels Beatles, Queen, Bob Marley, Pink Floyd o David Bowie... ja s’han fet una llarga llista de tributs a l’aMt. 

Cal remarcar, l’esforç dels músics i voluntaris que pujaran a l’escenari i que porten setmanes treballant un repertori que de vegades és totalment aliè al seu gust i estil musical, i això és la força principal del nostre tribut per celebrar el Dia Internacional de la Música.
 
CAPSA LIVE: OBESES
Dia 22, 23:00h
 

Presentació a Tarragona del nou disc "Fills de les estrelles"
Anticipada: 12€ a l'e-mail: entradas@capsademusica.com
Taquilla: 15€
Presentació en exclusiva a Tarragona del nou disc"Fills de les estrelles"d’Obeses, sense dubtes un dels millors grups de rock i pop en català de l’actualitat.
 

Obeses es va formar l'any 2010 a Tona, amb la voluntat d'assolir una llibertat creativa que possibilités vivències de la música i experiències musicals que aportessin a l'oient un creixement humà fruit del gaudi sonor. 
Obeses, van llançar el seu primer disc, “Obesisme Il·lustrat”, el 2011, i posteriorment “Zel”el 2013. El 2015 es va publicar el seu tercer treball, “Monstres i Princeses”, cal dir que amb aquest tercer disc, van assolir el reconeixement unànime del públic i de la crítica i van tocar com a caps de cartells al nostre festival Capsa Músic Festival a Tarragona al Sant magí del 2016 amb un ple absolut a la Capsa de Música. 

El 16 de desembre de 2016 s'estrena l'òpera rock de “Verdaguer, ombres i maduixes”a l'Atlàntida. El 13 d’abril de 2018 surt a la venda el cinquè disc titulat “Fills de les estrelles”i el 20 d’abril comença la nova gira a la Sala Barts de Barcelona dins el Festival Guitar BCN des d’aquest moment amb un èxit sense precedents als seus concerts. 
Obeses són: Arnau Tordera I (cantant i guitarra), Arnau Burdó (teclats i veus), Jaume Coll (baix) i Maiol Montané (bateria).
 

Temas

Comentarios

Lea También