Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

The Chanclettes celebren els 20 anys al Teatre Tarragona

El 2 de febrer donaran el tret de sortida al Carnaval.

Diari de Tarragona

Whatsapp

El divendres 2 de febrer, el Teatre Tarragona acollirà l’espectacle #Dputucool de la companyia The Chanclettes que marcarà l’inici del Carnaval tarragoní. La companyia barcelonina celebra els seus 20 anys de carrera amb aquest xou on conviden al públic a “desKollona’t de la societat txunguins que ens envolta i que ens fa anar de tots #DPutuCooL”.

L’espectac le és un retrat hilarant de la societat i de temes socials i polítics d’actualitat, amb els TúrmixPlayback’s característics de The Chanclettes, ball, paròdies i humor irreverent. Es tracta d’un cabaret contemporani cosmopolita amb denominació d’origen català amb Lola Bastarda i La Mega Pubilla com a mestres de cerimònies.

The Chanclettes és una companyia de teatre d’humor creadora del ‘túrmixplayback’: una barreja de cançons, films, anuncis i programes de televisió que les transmuses serveixen amb perruques i talons. Amb més de 2000 actuacions i aparicions en programes com els de Júlia Otero i Jordi González, han guanyat els premis Aplaudiment Sebastià Gasch (2000) i l’Aste Nagusia de Bilbao (2004).

Les entrades ja són a la venda a la web: www.ticketplus.cat

Temas

Comentarios

Lea También