'The Walking Dead' o la Patum, protagonistes de Clickània

Montblanc obre avui la 9a edició del Festival de Clicks de Playmobil, un esdeveniment que cada any atreu milers d´aficionats, col·leccionistes i curiosos

19 mayo 2017 17:52 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els aficionats i col·leccionistes de Playmobil tenen una nova cita aquest i el pròxim cap de setmana amb Montblanc, i és que arriba la novena edició de Clickània, el Festival de Clicks de Playmobil. L’esdeveniment s’enceta avui mateix a les deu del matí, seguirà demà, i tornarà a obrir portes el 15 i 16 d’octubre.

Un dels principals atractius del festival és l’exposició de diorames temàtics ubicats a la nau central de l’antiga església de Sant Francesc i a les sales del claustre annex. Enguany, els protagonistes més curiosos seran els personatges de la mediàtica sèrie de televisió nord-americana The Walking Dead. A més a més, hi haurà un espai dedicat a la Patum de Berga amb una exposició de diorames que representen les diverses escenes i comparses d’aquesta festa tradicional celebrada a la capital del Berguedà.

Al seu costat, hi haurà vuit diorames més dedicats als relats d’Edgar Allan Poe, la batalla del riu Cefís, el baixador del Passeig de Gràcia i Montblanc Medieval. També hi haurà una presó, l’illa dels pirates i un passeig pel bosc.

L’espai de l’antiga església de Sant Francesc es completarà amb una zona de venda formada per sis botigues especialitzades on es podran trobar novetats de Playmobil, així com productes descatalogats o complements. També hi haurà una sèrie d’activitats i tallers, com el de customitzar clicks.

L’oferta de Clickània també s’estendrà per altres punts de Montblanc. En aquest sentit, l’antic hospital de Santa Magdalena acollirà durant els dos caps de setmana l’exposició dels muntatges dels aficionats que participin en el concurs de creació de diorames. Així mateix, una quinzena de botigues del municipi tornaran a acollir el concurs del Click Amagat, que consisteix que els visitants localitzin entre els diorames que hi haurà als diversos aparadors uns clicks que estan relacionats amb la Setmana Medieval de Montblanc.

Preus populars

Per entrar al recinte firal és necessari adquirir una entrada que tindrà un preu de 2 euros pels infants d’entre 7 i 13 anys, i de 3 pels majors de 14. Els nens fins a 6 anys tenen entrada gratuïta.

Comentarios
Multimedia Diari