Tomeu Penya, en concert diumenge a Tarragona

El cantautor mallorquí aterra per presentar el seu nou disc "50 cançons" al Teatret del Serrallo. Serà a les set de la tarda.

02 noviembre 2017 18:52 | Actualizado a 02 noviembre 2017 19:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El cantautor mallorquí aterra a Tarragona diumenge per presentar el seu nou disc "50 cançons". Un espectacle on Tomeu delectarà Al públic amb un recopilatori de les seves cançons més íntimes.

Aquest àlbum amb 3 CD’s, és el testimoni viu de l'immens treball des que va pujar per primera vegada a un escenari a finals dels 60. Les seves cançons formen part de la banda sonora de milers de seguidors i ja són tres generacions que canten 'Plou' , 'Illes dins d'un riu', 'Havanera' o 'Mallorquins i catalans' i, a més, van als seus concerts més íntims o acompanyat pel grup Géminis.

A més, Tomeu Penya i el seu disc "50 cançons" es converteixen en una gran obra on també es pot apreciar el treball dels diversos músics, que juntament amb Tomeu, han fet la producció artística dels discos com són Joan Bibiloni, Biel Mesquida, Mateu Picornell o Tolo Servera.

No ha estat fàcil per Tomeu triar 50 cançons que, d'alguna manera, representin la seva creativitat com a compositor i cantant, ja que han estat editades més de 200 cançons en els seus discos que al llarg dels anys han acompanyat les innombrables actuacions i concerts per les Illes Balears i Catalunya.

La seva nova gira forma part d'un espectacle amb un format petit on Tomeu Penya vol gaudir del contacte més proper del seu públic. Només la seva guitarra i ell aconseguiran que l'espectador es diverteixi amb la seva música. No obstant això, Penya sap que la seva música és difícil d'escoltar quedant-se assegut i, per això, espera posar en peu a tot el teatre.

Comentarios
Multimedia Diari