Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Cultura

Torna la Primavera cultural a Tarragona

S'ofereixen 1.800 places i les inscripcions s'obren aquest divendres 20 d'abril 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació de les jornades a la Xarxa de Centres Cívics. Foto: Mauri

Presentació de les jornades a la Xarxa de Centres Cívics. Foto: Mauri

Del 20 d’abril al 9 de juny esclata novament la Primavera cultural a la Xarxa de Centres Cívics amb 29 activitats per a tots els públics: sortides culturals, concursos, xerrades, espectacles, exposicions i activitats familiars arrodoneixen una programació que es caracteritzarà especialment per ser totalment gratuïta.

"Aquesta circumstància es dona bàsicament gràcies a la transversalitat de la proposta, ja que hi intervenen 10 departaments diferents de l’Ajuntament de Tarragona, així com la Universitat Rovira i Virgili, entre d’altres”, remarca la consellera responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Ivana Martínez.

Amb aquesta programació s’ofereixen fins a 1.800 places. El fet de realitzar activitats obertes, de caire cultural i a l’exterior dels equipaments possibilita l’augment d’aforament en moltes de les activitats.

Les inscripcions a les activitats començaran el proper divendres 20 d’abril a les 9 h a través del web: http://centrescivics.tarragona.cat

Dins del Festival Tarraco Viva, es repeteix l’experiència i s’amplien les places fins a 600. Amb l’activitat Veïns de Roma els participants es traslladaran, a través d’un servei especial de l’EMT, des dels diferents barris de la ciutat al Palau de Congressos. Una activitat pensada per a tota la família on es podrà gaudir d’una recreació sobre la vida diària de l’Antiga Roma.

Destaquen també les dues sortides culturals emmarcades al cicle Vermut i modernisme que, precedides d’una xerrada sobre el Modernisme al Camp de Tarragona, mouran prop de 70 persones per tot el territori.

El 12 de maig, es visitarà el santuari de la Mare de Déu de Montferri i l’Església del Sagrat Cor de Vistabella i, el 9 de juny, l’Institut Pere Mata, tot plegat a través del conveni de col·laboració amb el Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.

Les ludoteques municipals de la Xarxa de Centres Cívics i el Departament de Cooperació sumen esforços per acostar a petits i grans un seguit de contes i rondalles on es treballaran valors com la inclusió, cooperació, solidaritat i igualtat. De la mà d’Agus Farré.

El cicle Xarxacústic

El Sansacústic surt enguany del barri de Sant Salvador i es transforma en el Cicle Xarxacústic. Concerts acústics de microformat per a persones amateurs que ens mostren el poder de cantar a cau d’orella, que delectarà als públics dels Centres Cívics de Sant Pere i Santa Pau, Sant Salvador i Torreforta. Entrada prèvia amb aforament limitat.

Temas

Comentarios

Lea También