Tornen a arrestar a Valls dos homes que sumen més de 100 detencions per robatori

Son veïns de la Riera de Gaià (Tarragonès) i Arbeca (les Garrigues) i aquest cop havien robat en un establiment de roba de Montblanc

19 mayo 2017 20:05 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada a Valls dos homes, veïns de la Riera de Gaià (Tarragonès) i Arbeca (les Garrigues), com a presumptes autors del robatori amb força d’un establiment de roba del carrer Major de Montblanc, on els lladres van forçar les fulles corredores del vidre de l’aparador i van sostreure diverses peces de roba.

Arran d’aquests fets, que van tenir lloc el 7 de febrer a la capital de la Conca de Barberà, la policia va encetar una investigació que ha acabat amb la detenció, a Valls, dels dos homes, de nacionalitat espanyola i de 34 i 49 anys.

Aquestes dues persones són delinqüents habituals que compten amb més d’un centenar de detencions, cinquanta-set el primer i quaranta-quatre el segon, totes elles relacionades amb robatoris contra el patrimoni.

Els detinguts van passar a disposició judicial el dia 26 de febrer al Jutjat en Funcions de Guàrdia i Instrucció 3 de Valls. El jutge va decretar per tots dos la llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari