Tornen les visites guiades teatralitzades al nucli antic i al port de Cambrils

També s’organitzaran visites guiades a la Llotja dels Pescadors i excursions amb trenet turístic al Parc Samà

25 junio 2019 10:35 | Actualizado a 25 junio 2019 11:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les visites guiades teatralitzades al nucli antic i al port de Cambrils tornen de l’1 de juliol fins al 31 d’agost per donar a conèixer el patrimoni històric i cultural del municipi d’una manera didàctica i divertida.

Les visites teatralitzades al nucli antic es portaran a terme tots els dilluns a les 17:45 hores en català i a les 18:45 hores en castellà, mentre que les visites teatralitzades al port es realitzaran els dimarts a les 20 hores en català i els dijous a les 20 hores en castellà. La reserva i la sortida seran a l’Oficina de Turisme. El preu és de 3 euros per les persones entre 13 i 59 anys i 2 euros per les persones de 60 anys o més. Els tiquets són gratuïts pels nens i nenes d’entre 0 i 12 anys.

A més, també s’ofereriran visites guiades a la Llotja dels pescadors els dimecres a les 16:30 hores i excursions amb trenet al Parc Samà tots els dimarts i els divendres (sortides a les 10:30 des de l’Oficina de Turisme i a les 13 hores des del parc Samà).

D’altra banda, continuen les rutes mensuals als Espais de la Guerra Civil que es realitzaran el 13 de juliol i el 10 d’agost en horaris de matí i tarda (reserves al Museu Molí de les Tres Eres).

Visita teatralitzada al nucli antic : “Els secrets de la Vila de Cambrils”

L'acte tindrà com a protagonista a un cambrilenc que explicarà aquelles curiositats que van marcar la vila i mostrarà algunes de les sensacions i ambients que caracteritzen la zona mes antiga de Cambrils.

A més, visitant els carrers de Cambrils, descobriràs als seus personatges més importants (Gimbernat) o bé aquells episodis de fam i Guerra (Setge). 

Visita teatralitzada al port: “El Torrer del Port de Cambrils”

Es tracta d'un recorregut que rememorarà episodis passats on pirates, mariners i teixidores eren les protagonistes d’aquell indret avui en dia tant concorregut per tothom.

La visita, que recull des de l’època dels pirates i mariners fins a l’arribada del món modern, està dissenyat per al públic familiar amb l'objectiu de descobrir i participar de la vida marinera típica de la Mediterrània.

Comentarios
Multimedia Diari