Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tornen les visites guiades teatralitzades al nucli antic i al port de Cambrils

També s’organitzaran visites guiades a la Llotja dels Pescadors i excursions amb trenet turístic al Parc Samà

Diari de Tarragona

Whatsapp
Port de Cambrils on es portaran a terme les visites guiades. Foto: DT

Port de Cambrils on es portaran a terme les visites guiades. Foto: DT

Les visites guiades teatralitzades al nucli antic i al port de Cambrils tornen de l’1 de juliol fins al 31 d’agost per donar a conèixer el patrimoni històric i cultural del municipi d’una manera didàctica i divertida.

Les visites teatralitzades al nucli antic es portaran a terme tots els dilluns a les 17:45 hores en català i a les 18:45 hores en castellà, mentre que les visites teatralitzades al port es realitzaran els dimarts a les 20 hores en català i els dijous a les 20 hores en castellà. La reserva i la sortida seran a l’Oficina de Turisme. El preu és de 3 euros per les persones entre 13 i 59 anys i 2 euros per les persones de 60 anys o més. Els tiquets són gratuïts pels nens i nenes d’entre 0 i 12 anys.

A més, també s’ofereriran visites guiades a la Llotja dels pescadors els dimecres a les 16:30 hores i excursions amb trenet al Parc Samà tots els dimarts i els divendres (sortides a les 10:30 des de l’Oficina de Turisme i a les 13 hores des del parc Samà).

D’altra banda, continuen les rutes mensuals als Espais de la Guerra Civil que es realitzaran el 13 de juliol i el 10 d’agost en horaris de matí i tarda (reserves al Museu Molí de les Tres Eres).

Visita teatralitzada al nucli antic : “Els secrets de la Vila de Cambrils”

L'acte tindrà com a protagonista a un cambrilenc que explicarà aquelles curiositats que van marcar la vila i mostrarà algunes de les sensacions i ambients que caracteritzen la zona mes antiga de Cambrils.

A més, visitant els carrers de Cambrils, descobriràs als seus personatges més importants (Gimbernat) o bé aquells episodis de fam i Guerra (Setge). 

Visita teatralitzada al port: “El Torrer del Port de Cambrils”

Es tracta d'un recorregut que rememorarà episodis passats on pirates, mariners i teixidores eren les protagonistes d’aquell indret avui en dia tant concorregut per tothom.

La visita, que recull des de l’època dels pirates i mariners fins a l’arribada del món modern, està dissenyat per al públic familiar amb l'objectiu de descobrir i participar de la vida marinera típica de la Mediterrània.

Temas

Comentarios

Lea También