Traslladat del Joan XXIII a la Vall d'Hebrón un escalador que es troba en estat molt greu

El seu acompanyant va trucar ahir a la tarda al 112 després de que perdés el coneixement mentres caminava per la zona de l'Arbolari. Bombers el van rescatar i el SEM el va portar fins a l'hospital de Tarragona

19 mayo 2017 16:17 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home d'uns 45 anys està ingressat amb pronòstic reservat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. El ferit va patir un accident vasculocerebral amb hemorràgia que va obligar als sanitaris del SEM a traslladar-lo de la zona de l'Arbolari de Siurana (Priorat) fins al Joan XXIII degut a la gravetat de les ferides. Fa unes hores, la víctima dels fets, un veí de Llíbia, ha estat traslladada a l'Hospital Vall d'Hebrón de Barcelona, degut a la gravetat de la seva situació. 

Segons han explicat fonts de Bombers, l'avís de la incidència va ser pocs minuts després de les 17.30 hores de dilluns i es van activar es GRAE (els bombers especialitzats en rescats d'alta muntanya) i ambulàncies. També es va fer venir l'helicòpter dels bombers, amb base a l'aeroport de Sabadell, però va tornar de buit perquè ja es feia fosc i no es podia volar.

Els bombers van baixar de la zona d'escalada al ferit acompanyats del personal sanitari, que van ajudar-lo a estabilitzar. Més avall, ja a la carretera, es va posar el pacient a l'ambulància i es va traslladar fins a l'hospital, on està ingressat amb pronòstic greu. 

Comentarios
Multimedia Diari