Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Trasplanten les palmeres per poder posar la passarel·la del centre al Passeig Marítim de Tarragona

La construcció de la passarel·la té un termini d'execució de 15 mesos per un import de més d'un milió i mig d'euros

Whatsapp
Operaris treballant en el trasplantament de palmeres durant elmatí d'aquest dimecres. Foto: A.T.

Operaris treballant en el trasplantament de palmeres durant elmatí d'aquest dimecres. Foto: A.T.

Avui s’ha iniciat, en el marc de les obres de la construcció de la passarel·la Port-Ciutat, el trasplantament de les 9 palmeres washingtònies que estan afectades per la construcció d’aquest nou equipament. Aquestes palmeres estan ubicades al final del vial Bryant i es trasplantaran a la zona d’activitats del Passeig Marítim del Miracle. La previsió de la durada d’aquests treballs de trasplantament és de dos dies.

La construcció de la passarel·la té un termini d'execució de 15 mesos per un import de 1.524.042,51 euros (+IVA). L’empresa adjudicatària és Vias y Construcciones S.A.

La passarel·la connectarà el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona del Port de Tarragona, tindrà 300 metres de longitud, salvarà una altura de 17 metres i permetrà fer el recorregut en vuit minuts, aproximadament.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También