Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Treballs d'excavació arqueològica al Logis Intermodal de Montblanc

Tindran un termini d’execució de quatre mesos i s’han adjudicat per un import de 46.000 euros.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotomuntatge de l'extensió del Logis Intermodal de Montblanc.

Fotomuntatge de l'extensió del Logis Intermodal de Montblanc.

CIMALSA ha encarregat els treballs d’excavació arqueològica en extensió del jaciment Mitja Lluna II, amb restes romanes però sense evidències estructurals, que afecta a la vialitat del polígon 1 del LOGIS Intermodal Montblanc.

Aquests treballs es realitzaran en compliment als requeriments de l’informe del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que obliga a la desafectació de la zona qualificada de vialitat per poder aprovar el projecte d’urbanització.

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa A PRIORI CULTURAL SL per un import de 46.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

Actualment està aprovat definitivament el Pla Parcial LOGIS Intermodal Montblanc i el projecte d’urbanització del polígon d’actuació 1 es troba en fase de redacció. Es preveu que el mes d’abril es presenti a l’Ajuntament de Montblanc per a la seva aprovació.

CIMALSA segueix, per tant, els passos necessaris per poder atendre les futures demandes de sòl logístic a les comarques de Tarragona a través, entre d’altres, del desenvolupament del LOGIS Intermodal Montblanc

Aquest centre d'activitats logístiques i de valor afegit s'ubicarà a Montblanc, al costat de l'accés a l'autopista AP-2, i també disposarà d'accés a la futura autovia A-27 (Tarragona-Montblanc-Lleida) així com a la carretera C-14 (Reus-Montblanc-Tàrrega). També es preveu un futur accés ferroviari a la via d'ample ibèric Barcelona-Saragossa-Madrid.

Temas

Comentarios

Lea También