Treballs d'excavació arqueològica al Logis Intermodal de Montblanc

Tindran un termini d’execució de quatre mesos i s’han adjudicat per un import de 46.000 euros.

23 enero 2018 11:01 | Actualizado a 24 enero 2018 13:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

CIMALSA ha encarregat els treballs d’excavació arqueològica en extensió del jaciment Mitja Lluna II, amb restes romanes però sense evidències estructurals, que afecta a la vialitat del polígon 1 del LOGIS Intermodal Montblanc.

Aquests treballs es realitzaran en compliment als requeriments de l’informe del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que obliga a la desafectació de la zona qualificada de vialitat per poder aprovar el projecte d’urbanització.

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa A PRIORI CULTURAL SL per un import de 46.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

Actualment està aprovat definitivament el Pla Parcial LOGIS Intermodal Montblanc i el projecte d’urbanització del polígon d’actuació 1 es troba en fase de redacció. Es preveu que el mes d’abril es presenti a l’Ajuntament de Montblanc per a la seva aprovació.

CIMALSA segueix, per tant, els passos necessaris per poder atendre les futures demandes de sòl logístic a les comarques de Tarragona a través, entre d’altres, del desenvolupament del LOGIS Intermodal Montblanc

Aquest centre d'activitats logístiques i de valor afegit s'ubicarà a Montblanc, al costat de l'accés a l'autopista AP-2, i també disposarà d'accés a la futura autovia A-27 (Tarragona-Montblanc-Lleida) així com a la carretera C-14 (Reus-Montblanc-Tàrrega). També es preveu un futur accés ferroviari a la via d'ample ibèric Barcelona-Saragossa-Madrid.

 

Comentarios
Multimedia Diari