Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Trenquen l'ascensor d'accés a l'Amfiteatre de Tarragona

L'acte vandàlic implicarà que aquest servei quedi tancat 15 dies.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'ascensor permet a persones amb mobilitat reduida arribar al monument amb facilitat.

L'ascensor permet a persones amb mobilitat reduida arribar al monument amb facilitat.

Malestar i emprenyament generalitzat a l'Ajuntament de Tarragona. Un nou acte vandàlic deixarà el Parc de l’Amfiteatre sense ascensor per espai de 15 dies, els mateixos que no tindrà la Part Baixa les escales mecàniques. La raó, els desperfectes ocasionats en ambos llocs impedeixen donar aquest servei a les dues zones de la ciutat.

Les escales inutilitzades per l'acte vandàlic.

En concret, els autors d'aquests greuges van arrencar la botonera de l’ascensor i fins d’aquí a 15 dies no estarà solucionat. També han tornat a aparèixer pintades tant al seu interior com a l’exterior. El cost d’arranjar-lo serà de 427, 66 euros, a banda del cost de netejar-lo.

Ascensor pintant per brètols.

Per altra banda, les escales mecàniques del carrer Vapor tornen a estar parades també per un mal ús, ja que es va donar un cop fort a les guies.

Les escales estaran tancades quinze dies fins que es canviï la peça i les puguin tornar a posar en marxa. El cost d’aquesta reparació és de 6.634,12 euros.

Detall dels
desperfectes.

“És desesperant la situació perquè només l’any passat l’Ajuntament de Tarragona es va gastar 1.612.256,64 euros en pal·liar els efectes del vandalisme”, lamenta el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.

La factura de l’incivisme als espais públics de Tarragona puja a 325.950 euros en el que portem d'any. Així queda desglossat.

  • Desperfectes en dependències municipals 181.500 €
  • Desperfectes en l’enllumenat públic 42.750 €
  • Reposicions en parcs infantils 20.000 €
  • Desperfectes generals en espais de la via pública 44.200 €
  • Reparació de sistemes de reg 7.000 €
  • Reparació de tanques de fusta vandalitzades a diferents parcs 6.000€
  • Reposicions d’arbrat i planta arbustiva, arrencats o trencats 7.500€
  • Reparació dels bancs i taules de picnic 4.000€
  • Reparacions i substitucions de baranes de vidre i de ferro 6.000€
  • Despintat de graffities als jocs infantils, repintat de bancs amb graffities, canvis de llistons de banc trencats per actes incívics 7.000 €

 

 

Temas

Comentarios

Lea También