Tres detinguts i cinc denunciats en una redada a Campclar

L'operatiu, entre Mossos d'Esquadra i Policia Nacional, es va dur a terme entre les 19 i 20.30 hores d'ahir dijous al barri de Ponent de Tarragona.

15 diciembre 2017 09:55 | Actualizado a 15 diciembre 2017 10:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Nacional van participar ahir en un operatiu al barri de Campclar de Tarragona. El dispositiu per prevenir infraccions recollides a la llei 4/2015 de Seguretat ciutadana (denúncies per consum, tinença i també tràfic de drogues, es busquen armes prohibides, etc) es va fer entre les 19 i 20.30 hores de dijous.

Tot i que habitualment en aquestes accions conjuntes hi participa la Guàrdia Urbana de Tarragona, ahir aquest cos de seguretat municipal no hi va participar.

El resultat del dispositiu va ser de tres persones detingudes, dues de les quals per incomplir la Llei d'Estrangeria. Aquestes dues persones se'n fa fer càrrec la Policia Nacional.

Per altra banda, un tercer detingut va ser gestionat pels Mossos d'Esquadra. En aquest cas es tracta d'un veí de Tarragona de 37 anys d'edat que té vigent un requeriment judicial per un delicte contra la salut pública al  Jutjat d'Instrucció 3 de Tarragona.

En conjunt, l'operatiu va identificar a 19 persones. A banda de les tres detingudes, altres cinc van ser denunciades: quatre per tinença de drogues i una cinquena per portar una arma blanca.

El dispositiu va acabar sense incidents, expliquen fonts dels Mossos.

Comentarios
Multimedia Diari