Tres detinguts per robar efectes de l'interior de tres vehicles

Els cotxes estaven estacionats a un carrer i a una plaça

13 octubre 2017 10:45 | Actualizado a 13 octubre 2017 10:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir ahir tres homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori a l’interior de vehicles. Dos dels sospitosos tenen 18 i 44 anys. Se'ls acusa de robar en un vehicle estacionat al carrer Monestir de Poblet de Tarragona. I el tercer, un home de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori a l’interior de dos vehicles estacionats a la plaça dels Carros de Tarragona. Tots tres homes són de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona. 

Al voltant de les 00.00 hores d’ahir, la Policia Autonòmica va rebre avís d’un testimoni que havia vist com dos homes trencaven el vidre d’un vehicle estacionat al carrer Monestir de Poblet i fugien en cotxe. Gràcies a la descripció facilitada dels autors, més tard, van ser localitzats i detinguts a la Rambla Vella de Tarragona.  En el moment de la detenció, els agents van localitzar als detinguts dintre del seu cotxe el radio-CD que havien sostret del vehicle saquejat.

Per una altra part, cap a les deu del matí també d'ahir la Policia va ser alertada per diversos testimonis que manifestaven haver vist un noi forçant vehicles a la plaça dels Carros de Tarragona. 
Agents de paisà es van adreçar a la zona i van localitzar un noi que coincidia amb la descripció facilitada, en interceptar-lo, aquest va intentar fugir corrents sense aconseguir-ho.  Els agents van poder recuperar diversos objectes sostrets als dos vehicles i retornar-los als seus respectius propietaris.

El tres detinguts, que acumulen un total de tretze antecedents per delictes contra el patrimoni, han passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari