Tres restaurants de la província, a quarts de final del concurs #platfavorit

Color d'Olor de Poma (DOP Avellana de Reus), Més que Tapes (IGP Pa de Pagès Català) i L'Algadir del Delta (DOP Arròs del Delta de l'Ebre) han superat la fase de classificació per escollir el menjar preferit dels catalans, juntament amb altres cinc restaurants de tot Catalunya

26 octubre 2017 08:11 | Actualizado a 26 octubre 2017 08:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els quarts de final del concurs per triar el Plat Favorit 2017 dels catalans ja han començat. Ahir es va anunciar la llista de 8 restaurants que han superat la primera fase classificatòria del certamen, i entre els quals hi ha tres restaurants de la província: Color d'Olor de Poma, de Reus (amb més de 5.600 vots i classificat en primera posició), Més que Tapes, de Reus (amb poc més de 4.000 vots i en quarta posició) i L'Algadir del Delta, de Poblenou del Delta (amb poc més de 4.000 vots i setena posició).

Mandonguilles de peus de porc i avellana amb sípia (DOP Avellana de Reus), Clotxa mar i muntanya (IGP Pa de Pagès Català) i Arròs negre amb sípia, calamarsons i maionesa cítrica (DOP Arròs del Delta de l'Ebre) són les receptes amb les quals competeixen els tres establiments de la demarcació. El concurs, organitzat per la revista CUINA i Catalunya Ràdio, té l'objectiu d'escollir el millor plat entre els que han preparat 22 restaurants d’arreu del país en representació de les 22 indicacions geogràfiques protegides (IGP) o denominacions d’origen protegides (DOP) de tot Catalunya.

La llista de restaurants dels quarts de final la completen El Racó de la Calma (IGP Gall del Penedès); Cèntric Gastrobar (El Prat de Llobregat, IGP Pollastre i Capó del Prat); L'Hostal dels Ossos (Batet de la Serra, DOP Fesols de Santa Pau); Es Portal (Pals, IGP Poma de Girona) i L'Estel de la Mercè (Lleida, DOP Pera de Lleida).

Fins al 2 de novembre els vuit restaurants classificats competiran per arribar a la semifinal, Les votacions ja estan en marxa al web www.cuina.cat/platfavorit. Serà el 8 de novembre quan es proclamaran els dos establiments finalistes, que seguiran rebent els vots del públic fins al 19 de novembre al matí. Durant la fase final del concurs, que durarà del 8 al 19 de novembre, tothom que vulgui tindrà l’oportunitat de tastar els plats finalistes, ja que estaran disponibles, amb reserva prèvia, als establiments d’Ametller Origen. El guanyador del concurs per triar el Plat Favorit 2017 dels catalans es donarà a conèixer el mateix 19 de novembre durant el Fòrum Gastronòmic de Girona.

Comentarios
Multimedia Diari