Tret de sortida a les festes de Sant Pere amb foc, música i castells

Demà, a partir de les set de la tarda, tindrà lloc la tradicional processó

28 junio 2018 09:29 | Actualizado a 28 junio 2018 09:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El barri del Serrallo està de festa. Avui comencen els actes de Sant Pere, que s’allargaran fins diumenge, 1 de juliol, i que ompliran els carrers del barri mariner. El correfoc de dissabte, les tradicionals revetlles i la processó de Sant Pere són alguns dels actes principals d’aquestes festes.

Un taller de Taekwondo i Hapkido donaran el tret de sortida a les activitats d’avui dijous. A les dotze del migdia, se celebrarà la final de la Botifarra i del Dòmino, a la Llar de l’Avi Pescador i, finalment, a la tarda, hi haurà una animació infantil. Demà, dia de Sant Pere, la jornada començarà amb la tradicional missa en honor a Sant Pere. A la tarda, arribarà un dels plats forts de les festes, la processó i, per acabar el dia, la revetlla amb l’orquestra Tangana. 

La jornada de dissabte concentrarà la majoria d’actes festius de Sant Pere. Les matinades, protagonitzades pels grallers dels Xiquets del Serrallo, despertaran a tots els veïns. També hi ha organitzat un esmorzar de forquilla i una visita guiada a l’Observatori Blau. El punt de trobada serà a l’Espai d’Entitats i, per apuntar-s’hi, cal reservar trucant al telèfon 977 259 434.

Una sortida en golondrina, un contacontes, la bicicletada popular, organitzada per la Presa de Jesús, i el concert vermut amb Stromboli Jazz Band, acabaran de completar el matí. 

A la tarda, hi haurà l’actuació castellera, amb els Xiquets de Tarragona, els Castellers d’Altafulla i els amfitrions, els Xiquets del Serrallo. 
Després del concert de Trobadors de Lluna, al Teatret del Serrallo, tindrà lloc el Correfoc, organitzat per la Colla de Diables Voramar del Serrallo-Víbria de Tarragona, i en el que participaran dracs de diferents municipis, com Sant Just, Montblanc, El Morell, la Polseguera d’Argentona, el Cabrot del Vendrell, el Ball de Diables de Pallaresos. La nit acabarà amb el DJ Carlos Cruz i DJ Rayo.

Finalment, diumenge, se celebrarà la sardinada solidària, a favor de La Muntanyeta i, a la tarda, a partir de les sis, la master class de zumba a càrrec de Luis Costa. Cal recordar que les festes de Sant Pere estan organitzades per la Confraria de Pescadors.

Comentarios
Multimedia Diari