Turó i Aura reben distincions PAU pels seus resultats

Quatre alumnes de les dues escoles d'Insitutció Tarragona van rebre la Distinció que atorga la Generalitat als millors resultats a les Proves d'Accès a la Universitat

02 diciembre 2020 11:01 | Actualizado a 02 diciembre 2020 11:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir, 1 de desembre es va fer l'entrega semipresencial de les distincions PAU a Barcelona, de mans del Conseller d'Empresa i Coneixement, el sr. Ramon Tremosa. En aquesta edició, Turó i Aura van aconseguir 4 distincions PAU.

Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les Distincions PAU per reconèixer públicament la bona preparació, el mèrit i l’esforç de l’alumnat de Catalunya que efectua la prova. El govern de la Generalitat les atorga als estudiants amb una nota igual o superior a 9 en la fase general de la PAU.

Tot i l'estrany final de curs de l'any passat, amb confinament domiciliari i les preceptives classes en línia, l'ensenyament no es va aturar ni va afluixar a Turó i Aura. De fet, a les Proves d'Accés a la Universitat, que es van fer ben bé un mes després del que estava previst en un principi, van obtenir uns grans resultats.

Ja des de fa ben bé 10 anys, Turó i Aura han anat obtenint distincions PAU a cada edició de les Proves d'Accés a la Universitat. El projecte educatiu que va començar enguany fa 50 anys, segueix amb força el camí de la preparació i formació de l'alumnat en tots els àmbits.

Comentarios
Multimedia Diari