Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Txarango actuarà per Santa Tecla a Tarragona, però no a la plaça de la Font

El concert, que també comptarà amb el grup Roba Estesa, tindrà lloc el dimecres 20 de setembre. De moment, es desconeix l'emplaçament.

Carla Pomerol

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la banda Txarango.

Imatge d'arxiu de la banda Txarango.

La banda catalana més cotitzada del moment, Txarango, actuarà el pròxim dimecres dia 20 de setembre a Tarragona, en el marc de les festes de Santa Tecla. La banda tarragonina Roba Estesa completarà un cartell de somni.

La principal novetat d’enguany és que el concert de les festes no se celebrarà al lloc habitual, a la plaça de la Font. De moment, l’emplaçament encara és un misteri, tot i que el Diari ha pogut saber que la plaça de la Font està totalment descartada, ja que la intenció de l’Ajuntament es descentralitzar els actes festius de la Part Alta.

Enguany, per les festes de Santa Tecla, la plaça de la Font només acollirà la revetlla del dia 22 de setembre i els actes tradicionals. La resta d’actes es repartiran en altres indrets de la ciutat. El concert que esdevé cada any un dels actes més multitudinaris se celebrarà fora de la Part Alta.

Temas

Comentarios

Lea También