Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

UDC demana a l'Estat una partida de 14 milions per a TGN 2017

En els propers Pressupostos Generals de l'Estat

Redacció

Whatsapp
Martí Barberà. Foto: DT

Martí Barberà. Foto: DT

El diputat d'Unió per Tarragona, Martí Barberà, ha aprofitat aquest dimarts la compareixença al Congrés del nou ministre d’Educació, Íñigo Méndez de Vigo, per demanar que els propers Pressupostos Generals de l'Estat comptin amb una partida directa d'inversions per valor de 14 milions d'euros per als Jocs del Mediterrani del 2017. "Per al territori és una eina d'activitat econòmica a la qual no podem renunciar", ha refermat Barberà.

"Des del territori, reclamem una partida directa per fer inversions com la piscina olímpica, la pista d'atletisme, la reforma de l'estadi de futbol... de 14 milions d'euros perquè siguin uns esplèndids Jocs i que ens facin estar orgullosos de l'aportació que s'ha fet i de la cooperació territorial i de les administracions que els ciutadans ens exigeixen", ha exposat el diputat tarragoní, que ha destacat l'esforç de les 14 seus del territori que aporten un valor essencial per dur a terme aquests Jocs de Tarragona 2017.

Barberà ha reblat "les institucions de tots els nivells estan apostant pels Jocs, però ens trobem amb un retard inexcusable pel que fa a les inversions que provenen de l’Estat i que perjudiquen el desenvolupament de les obres per preparar els Jocs. Demanem una partida específica en els Pressupostos Generals de l’Estat destinada als Jocs i que es faci efectiva amb la màxima celeritat".

En la reunió de l’executiva intercomarcal d’Unió de Tarragona, celebrada a inicis d’aquest mes de juliol, la formació va aprovar per unanimitat reclamar al govern de l’Estat les inversions que manquen per preparar els Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También