Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

URV: Àngel Urquizu és reelegit director del Departament de Dret Privat, Processal i Financer

Es proposa potenciar la recerca i transferència i afavorir l'accés a les convocatòries de finançament amb projectes comuns del departament

Diari de Tarragona

Whatsapp
Àngel Urquizu. FOTO: URV

Àngel Urquizu. FOTO: URV

Àngel Urquizu, Catedràtic d’Universitat de l’àrea de Dret Financer i Tributari, va ser escollit el dijous 7 de març per continuar sent el director del Departament de Dret Privat, Processal i Financer durant els propers quatre anys.

Dels 20 membres del consell de Departament, va obtenir 19 vots a favor i 1 en blanc. Maria Font continuarà sent la secretària del Departament.

Urquizu és director del Departament des de l’any 2015; també és director de la Càtedra Fundació Duanera – URV d’Estudis duaners, director del Màster de Dret Duaner, coordinador de l’oferta formativa de negocis i llengua espanyola de la URV per a universitats xineses i investigador principal del projecte “Aspectes financers, tributaris i comercials de l’habitatge col·laboratiu”, finançat pel Programa estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d’Excel·lència, del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat.

La línia de recerca en la qual treballa actualment és la tributació del comerç transnacional. Imparteix docència, ha fet estades de recerca en nombroses universitats estatals i estrangeres i és autor de més d’un centenar de publicacions científiques.

Les línies bàsiques d’actuació de la direcció del Departament pels propers quatre anys es basen en recolzar les accions de recerca i transferència del PDI; potenciar l’organització de congressos, jornades i seminaris d’àmbit nacional i internacional; promoure la publicació dels resultats de recerca en revistes indexades d’impacte; afavorir eixos comuns de recerca per al PDI i accés unitari a determinades convocatòries públiques de projectes de R+D, i recolzar les accions formatives del PAS i PDI del Departament. Urquizu vol continuar treballant per “donar visibilitat al Departament de Dret Privat, Processal i Financer, dins de la URV, i dins de l’entorn acadèmic, social i territorial del nostre abast”.

Temas

Comentarios