Un ‘Peter Pan’ solidari amb un hospital infantil de Londres

El Grup del Teatre Principal torna a representar avui, demà i diumenge aquest clàssic de James Matthew Barrie al teatre de Valls

11 octubre 2019 12:30 | Actualizado a 11 octubre 2019 12:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Grup del Teatre Principal ja ho té tot preparat a l’escenari del teatre de Valls per a emprendre el vol cap al País de Mai Més amb en Peter Pan, la Wendy i els seus germans, els pirates i els nois perduts.

El clàssic de James Matthew Barrie cobrarà vida de nou aquest cap de setmana en una posada en escena ambiciosa, que reunirà per segona vegada una trentena d’actors i actrius locals juntament amb un ampli equip tècnic i de suport.

Tal com ja va fer el passat mes d’abril, el Grup del Teatre Principal donarà part de la recaptació d’entrades a benefici del Great Ormond Street Hospital de Londres, Anglaterra, que és qui té els drets de l’obra Peter Pan al conjunt de la Unió Europea, i tal com va deixar estipulat l’any 1929 el seu autor, l’escriptor James Matthew Barrie, qui va deixar els patrimonials de l’obra i de totes les seves adaptacions a l’hospital, on ell havia passat la seva infància.

Barrie volia que aquesta fos una font important d’ingressos pel centre durant tota la seva vida, així com durant els 70 anys posteriors a la seva mort. Malgrat haver complert aquests terminis, l’hospital encara conserva els drets del conte, gràcies al Govern del Regne Unit, que va decretar-ne els drets permanents.

L’espectacle es podrà veure avui, demà i diumenge, al Teatre Principal en quatre sessions: avui divendres 11 d’octubre a les 21 h, demà dissabte en doble sessió a les 17.30 h i a les 21 h i el diumenge a les 17.30 h.

Comentarios
Multimedia Diari